facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willy Sybesma Fotografie

Willy Sybesma Fotografie

Info

Enthousiaste fotograaf, gedreven, mensenmens. Friesland



"Familie foto's maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.Hoe fijn is het om herinneringen vast te leggen....niet wachten tot later; LATER IS NU!Maar wat dacht je van prachtige zwangerschapsfoto's? Zo een ontzettend bijzondere tijd. En hoe mooi is het dan om deze tijd vast te leggen. Ik heb prachtige jurken die je mag gebruiken.En wat ik ook heel graag doe is Schoolfotografie. Een feestje om te doen. Al jaren verzorg ik de schoolfotografie voor veel scholen.En ik maak met heel veel plezier een mooie fotoreportage van u of uw bedrijf.Wie weet tot ziens? Ik kijk ernaar uit!"
Adres: Oosterend, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0648071440
Stad: Oosterend


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan van der Horn Fotografie Johan van der Horn Fotografie 49 km www.johanvanderhorn.com Fotograaf Johan van der Horn - Master of Light info@johanvand...
Recensies
Wie wil er nou geen mooie reis maken?! Willy neemt je mee de diepte in, een duik naar binnen. En wat er boven komt, zijn de mooiste foto's. Niet zomaar oppervlakkige plaatjes, maar foto's met een ziel. Dat zie je niet alleen, dat voel je!
Bij een fotoshoot van Willy voel je je snel op je gemak. De sfeer is relaxed, een praatje, humor en soms het gevoel dat de fotograaf onzichtbaar is. Ik beveel haar van harte aan.
Een leuke dag rondlopen in de kleine wielen wat in de puntjes geregeld was, wat vervolgens resulteert in prachtige foto's :
Leuke schoolfoto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid