facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme

Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme

Info

Ik help vrouwen met een narcistische (ex) partner zichzelf te worden en de
regie over hun leven terug te nemen zodat ze hun leven weer in vrijheid
kunnen leven. Met (online) begeleiding en trainingen, artikelen, E-books, video's.

Geschiedenis

'Het houdt nooit op!" Dat klopt, het gedrag van een narcist houdt nooit op. Niet in de relatie en ook niet er na, als je verbonden moet blijven voor bijvoorbeeld de kinderen. Je kunt hem of haar niet veranderen, maar je kunt er wel invloed op uit oefenen.

Ik begeleid ondernemende vrouwen - en steeds meer mannen - die te maken hebben met een (voormalige) partner met narcistisch gedrag dit te bereiken. Zodat ze (weer) in vrijheid en rust het door hen gewenste leven kunnen leiden.

Hun fundament en (zelf)vertrouwen is door de narcist stelselmatig afgebroken. Door de focus te verleggen naar zich zelf en stap voor stap hun fundament weer op te bouwen, wordt ook de liefde voor en het vertrouwen in zichzelf weer hersteld.

De combinatie van een herbouwd fundament met de juiste kennis over wat wel en niet te doen in contact met de narcist maakt weerbaar(der) en geeft veerkracht om de impact ervan te minimaliseren. Het helpt ook anderen weer te vertrouwen en herhaling te voorkomen. Daarnaast biedt het een stabiele en veilige basis voor de kinderen.

Iedereen kan te maken krijgen met narcisme. Het komt niet alleen in relaties voor, maar ook onder familieleden, vrienden, collega’s, leidinggevenden, rechters, advocaten en helaas ook onder coaches, trainers, mediators en meer. Zowel onder mannen als vrouwen. In alle geledingen van de maatschappij.

Omdat veel mensen narcisme niet of nauwelijks kennen en daardoor zwaar beschadigd raken, informeer ik over narcisme via artikelen, social media en lezingen.

Daarnaast geef ik lezingen en workshops aan o.a. advocaten en mediators. Hiermee kan het gedrag van de cliënt of de tegenpartij tijdig worden onderkend en kan er adequaat op worden ingespeeld. Op deze wijze wordt manipulatie of diskwalificatie, zowel voor cliënten als beroepsmatig, worden voorkomen.

Het gaat me in mijn begeleiding en informeren niet om te leren een diagnose te stellen of om een stempel te drukken. Het gaat er om dat je, als je niet weet waar je mee te maken hebt, je niet adequaat kunt reageren om jezelf en/of je praktijk/bedrijf te beschermen.

Het bijzondere van mijn werkwijze is dat ik niet alleen live een-op-en begeleiding, lezingen, sessies, workshops en trainingen geef, maar ook online. Hierdoor kan ik wereldwijd Nederlandstalige vrouwen - en mannen - begeleiden.

In mijn e-books kun je meer lezen over narcisme, de kenmerken, herstellen er van en je keuze als de relatie nog bestaat.

Adres: 2904 XC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0612930686
Stad: Capelle aan den IJssel
Postcode: 2904 XC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid