facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willinkschool

Willinkschool

Info

Christelijke basisschool.

Geschiedenis

Welkom op de website van de Willinkschool. Vol trots presenteren wij u onze school. Een school waar kinderen centraal staan en een enthousiast lerarenteam samen met betrokken ouders streeft naar een optimale omgeving voor ieder kind.

De Willinkschool staat bekend om de goede sfeer en het kleinschalige karakter. Het kind wordt uitgedaagd de wereld te gaan verkennen vanuit de veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar een kind graag is en zich volledig mag en kan ontwikkelen!

Mocht u na het bezoeken van deze site vragen hebben, of u wilt graag een keer langs komen om de school in bedrijf te zien, dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen.

Wij wensen alle kinderen en ouders een prettige tijd op de Willinkschool!


Paulien Dubelaar

Directeur Willinkschool



"De Willinkschool staat bekend om de goede sfeer en het kleinschalige karakter. Het kind wordt uitgedaagd de wereld te gaan verkennen vanuit de veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar een kind graag is en zich volledig mag en kan ontwikkelen!"
Adres: Rijksstraatweg 89, 2121 AD Bennebroek
Telefoonnummer: 023 5846505
Stad: Bennebroek
Route: Rijksstraatweg 89
Postcode: 2121 AD



op zoek naar gerelateerd: BSO Bennebroek, Turnen Bennebroek, Willinkschool schooltijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sparrenbosschool Bennebroek Sparrenbosschool Bennebroek 213 meter Openbare basisschool
Recensies
Fijne kleinschalige school met persoonlijke aandacht voor kind en ouder. 3 van onze kinderen gaan er naar school met veel plezier.
Een prettige, kleine dorpsschool. Er is aandacht en oog voor het kind. Rust, structuur en duidelijke lijnen. Een fijn team dat weet waar ze mee bezig zijn. Een open deur voor wanneer je iets wilt bespreken. Aandacht voor allerlei activiteiten in en buiten de school naast het gewone lezen, taal en rekenen. Veel aandacht voor Engels wat ons aansprak aangezien mijn man uit Schotland komt. Inmiddels zwaait onze jongste eind dit schooljaar de school gedag en kijken we terug op een fijne basisschooltijd.
Hallo Beste Moeders en vaders willinschool is erg niet goed voor kinderen waroom toen ben ik hier verhuis in bennebroek ik ken niet die locatie niet goed en ik heb gevonden dichtbij willinschool en ik heb ging daar inschrijven van me kind willen niet echt moeilijk ik heb ingeschreven van me kind een week geleden gezegt van me dat van me kind is achterstaan met taal waroom zo gezegt van me omdat ben ik kom uit buitenlands en daroom willen niet van me dochter en zelf willinschool gevonden van me dochter en school voor taal en nu echt ik ka niet inschrijven zij van normaal school .Beste ouderen goed opletten met willinschool GR
Solide school, drie kinderen met plezier afgezwaaid en inmiddels studerend in Amsterdam, Leiden en Delft.
Op vele fronten een fijne school.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid