facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willemse Huisartsenpraktijk P G

Adres: Fonteynenburghlaan 5 , Voorburg 2275 CX, NL
Telefoonnummer: 070 319 3330
Stad: Voorburg
Route: Fonteynenburghlaan 5
Postcode: 2275 CX



op zoek naar gerelateerd: Vrouwelijke huisarts Voorburg, Huisarts Voorburg Savalle, Huisartsenpost Voorburg, Boedjarath huisarts, dokter.nl vraag stellen, Fonteynenburghlaan 5c Voorburg, Huisarts Leidschendam, Huisarts Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik ben al jaren patiënt bij deze praktijk. Alleen maar lovende woorden van mijn zijde, ik voel mij zeer serieus genomen, er wordt goed geluisterd en meegedacht om een goede oplossing te vinden. Goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen en een afspraak is zo gemaakt.
Zeer te spreken over deze huisartsenpraktijk. Staan voor hun patiënten klaar en je wordt altijd serieus genomen. Via de telefoon zijn ze goed bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan.
In de ochtend 16 aug 2016 zocht ik telefonisch contact met deze hulpverlener doorverwezen door de huisarts op vakantie, Na uitleg van mijn toestand van niet welbevinden na een recente operatie antwoordde de telefoniste dat zij dacht dat de hulpverlener waarschijnlijk niet van dienst kon zijn. Zij nam niet eens de moeite om te overleggen met de hulpverlener. Ik heb haar geantwoord dat ik genoeg wist en heb het gesprek beëdigd. Een geruststellend gesprek zou misschien genoeg zijn geweest,
Willemse en natuurlijk voorheen Schlaman is een hele goede huisarts. Snap niet dat er mensen zijn die een slechte beoordeling geven op basis van een incident ad balie etc. Het gaat om de kundigheid, alertheid en meedenken van huisartsen. En dat doen ze goed.
Prima huisartsenpraktijk. Ik ben er erg tevreden met mijn overstap. Er wordt naar me geluisterd. Ook assistentes zijn goed.
Al 4,5 jaar bij deze Huisartsenpraktijk. Altijd goed geholpen. Kan snel terecht. Heel fijn. ;-.
Geen e-mailadres meer!!
Vertaald door Google Altijd professioneel en zeer behulpzaam. Kan soms wat administratieve zaken verbeteren, maar over het algemeen erg blij. Origineel Always professional and very helpful. Could improve a bit sometimes on administrative things but overall very happy.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid