facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willemse dierenvoeders

Willemse dierenvoeders

Info

Willemse dierenvoeders is de grootste specialist in diervoeding en dierbenodigdheden in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Onze grote winkel, met grootverpakkingenmagazijn, is centraal gelegen aan de Vijfhuizerdijk 72.

#dierenarts#paard#hond#voeding

Geschiedenis

Hond, kat, paard, konijn, cavia, koe, schaap, geit, vogel, dierenarts

Adres: Vijfhuizerdijk 72, 2141BC Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-5581271
Stad: Vijfhuizen
Route: Vijfhuizerdijk 72
Postcode: 2141BC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pets health Vijfhuizen Pets health Vijfhuizen 493 meter Fijne dierenkliniek met vriendelijke, kundige medewerkers. Het belang van het dier st...
Pets Health Vijfhuizen Pets Health Vijfhuizen 518 meter Leuke en vriendelijke mensen die daar werken. Dierenarts zit daar helemaal top mensen...
Willemse dierenvoeders Willemse dierenvoeders 527 meter Wij zijn met de scooter naar Willemse gereden. Het is nu onze favoriete dierenspeciaa...
Recensies
Wat een naar personeel werkt hier!! Voor de eerste keer wat terug gebracht wordt er gelijk geroepen, wel alles goed controleren want er wordt zo veel gestolen hier! Ook door vaste klanten. Heb geen moeite met controleren, maar de toon waar op dit gezegt wordt . Erg respectloos .Hierna ruil ik laarzen om voor een paar schoenen. Op de laarzen had ik 5 euro korting van de vaste klanten kaart gespaard, op de vraag of ik deze korting dan nu op de schoenen kreeg, knapte de winkelmedewerker bijna uit haar vel. Snap best dat ik geen geld van ze terug krijg maar ruil het om voor een duurder product, beetje meer compassie had wel gemogen. Al heel wat keren geweest omdat ik dan voor al mijn dieren te gelijk wat kan halen, maar na vandaag zijn ze mij toch echt als vaste klant kwijt. Helaas al meerdere keren deze negatieve ervaringen met personeel gehad. Voor mij was dit de laatste keer. Ongeïnteresseerd, onbeschoft personeel. Helemaal niet klantvriendelijk!
Weinig mee willen denken wantrouwend personeel. Veel producten. Maar aan de prijs!! Gastvrijheid moeten ze hier nog uitvinden ?? Beetje bot in comunicatie. Nu paar keer ervaren. Personeel word er op uitgezocht om niet aardig en hartelijk te zijn.
Geweldige winkel, super diervriendelijk, hond mag gewoon mee naar binnen, krijgt een knabbeltje bij vertrek en het personeel is heel kundig!!!!!
Wat een ontzettend fijne winkel! We kwamen hier voor een auto bench voor onze hond en werden heel vriendelijk geholpen. De bench die we graag wilden stond helaas niet als showmodel in de winkel, maar ook daar werd over meegedacht. We mochten passen met een bench die nog nieuw in doos zat en hebben deze hij paste zelfs ter plekke in elkaar mogen zetten. Normaal doen de medewerkers het in elkaar zetten voor de klant, maar door de drukte ging dat nu even niet een vanwege onze reisafstand was het niet zo handig om maandag terug te komen. Super geholpen, super vriendelijk meegedacht en onze pup kreeg zelfs nog wat lekkers voor onderweg terug naar huis mee! Heel tevreden over de service!
Geweldige winkel, deskundig winkelpersoneel, grote keuze aan voeding voor dieren. Ik ben fan
We komen er al jaren. Geweldig assortiment, betrokken medewerkers, fijne service zoals je die wenst. Het omrijden waard.
Voor het eerst in deze winkel geweest opzoek naar een graasmasker voor mijn paard en ik keek mijn ogen uit! Wat een leuk assortiment en een ruim opgezette winkel. Vriendelijk personeel!
Mooie goede winkel! Ze hebben alles voor de huisdieren
Breed assortiment en persoonlijke vriendelijke benadering door altijd aanwezig personeel. En niet bepaald onbelangrijk is de uitstekende bereikbaarheid alsmede vrij parkeren vlak voor de deur.
Alles voor hond / kat / paard / konijn etc etc onder 1 dak !!.....Pets health service voor huisdieren PAL ernaast !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid