facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willems Trappenfabriek

Willems Trappenfabriek

Info

Voor al uw houten trappen

Geschiedenis

Willems Trappenfabriek is in 1929 begonnen als timmerbedrijf. In 1969 zijn we begonnen met het maken van houten trappen, en sindsdien doen wij niets anders dan houten binnen- en buitentrappen maken. Doordat we al meer dan 40 jaar bezig zijn met het maken van trappen mogen we ons rekenen tot de specialisten op dit gebied.

Adres: Industrieweg 13, 6245HW Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0434091825
Stad: Eijsden
Route: Industrieweg 13
Postcode: 6245HW


Recensies
Nog zo’n arrogant bedrijf actief in de bouw die niet het fatsoen hebben te reageren op kleine projecten. Gemaild nooit telefoontje of mail terug gekregen. Zo te zien gebeurd het vaker… luxe positie.
Situatie: Bestaand oud woonhuis zonder vast trap naar de zolder. Wens: Creëren nieuw trapgat en een vaste trap naar de zolder. In ons huis wilden we graag een vaste trap van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Best een uitdaging gezien de vorm van het dak waar men onder uit zou komen. Willems is bij ons komen kijken om e.e.a. te beoordelen op haalbaarheid en alles in te meten. Binnen enkele dagen hadden we de verassend scherpe offerte al ontvangen. Na verstrekken opdracht en opmaken van de tekening zijn ze nog een keer alles komen controleren. Er is van tevoren goed over alles nagedacht. Het maken van het trapgat en installatie van de trap, door 2 vriendelijke monteurs, gebeurde vakkundig. Ze hebben zelfs als extra service nog een balk van het dak aangepast omdat deze de doorgang belemmerde! Wij hebben dan ook ervaren dat ze erg betrokken zijn bij het eindresultaat. Alles netjes volgens afspraak en zelfs nog wat extra, geweldig! Al met al zijn wij dus hartstikke tevreden en zouden wij Trappenfabriek Willems ten zeerste aanbevelen! Vakkundig, betrokken en last but not least; ook nog betaalbaar! Note: Huidige foto is direct na plaatsing genomen. Zodra we alles eromheen klaar en geverfd hebben zullen we nog een nieuwe foto plaatsen.
Is dit bedrijf nog in bedrijf? Minimaal drie keer gebeld eer ik iemand sprak. Die zei mij toe nog dezelfde week terug te bellen voor het plannen van een afspraak. Dat is inmiddels vijf weken geleden. Iedere week zelf nagebeld, nooit gehoor. Vorige week daarom maar langsgegaan. Niemand te bekennen.
Vrij snel een prima offerte. Maar dan probeer je 2 weken lang iemand aan de lijn te krijgen om in te meten. Hopelijk lukt het komende week...
Bedrijf dat geweldige trappen maakt en zorgt voor een goede afwerking. Zeer aan te bevelen
Trappenfabriek Willems levert kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid