facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willem-Alexander Baan

Willem-Alexander Baan

Info

De Willem-Alexander Baan is de nieuwste roeibaan van Nederland bij Rotterdam en wordt beheerd door Sportbedrijf Rotterdam. Het adres is Nely Gambonplein 1 in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas).

Adres: Nely Gambonplein 1, 2761 EH Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Zevenhuizen
Route: Nely Gambonplein 1
Postcode: 2761 EH



op zoek naar gerelateerd: willem alexander baan agenda, roeiwedstrijd willem alexander baan, willem alexander baan parkeren, willem alexander baan adres, willem alexander baan wind, triathlon willem alexander baan, blauwalg willem alexander baan, watertemperatuur willem alexander roeibaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damen Raceroei Regatta Damen Raceroei Regatta 0 meter Damen Raceroei Regatta
Bavaria Rottebokaal Bavaria Rottebokaal 0 meter De pagina van de mooiste competitieroeiwedstrijd van Nederland
CrossFit Zevenhuizen CrossFit Zevenhuizen 1 km Zelfs kleintjes kunnen zich uitleven
FitFirst beweegcentrum FitFirst beweegcentrum 2 km Pas op met shockwave therapie ! ongeveer 3 jaar geleden had ik last van hielspoor en ...
Recensies
Prachtig natuurgebied en prachtige roeibaan. Waar je om heen kan lopen of fietsen. Veel watervogels te vinden hier. Er zijn een aantal bankjes maar niet veel.
Enorm mooie omgeving! Zeer gastvrij ontvangen hier ook. Kantine is schoon en goed. Ook de toiletten waren schoon en goed. Wij komen zeker terug.
Prachtig gebied en een mooie roeibaan. Het is wel heel even zoeken, maar met de auto is het prima bereikbaar. Vlakbij parkeren. Tijdens wedstrijden is het ook heel goed te doen om met de fiets naast de roeibaan mee te fietsen. Een lastig puntje is soms wel de wind. Vooral in de buitenste banen.
Mooi gebied om te fietsen en wandelen erg rustige omgeving. Het is een roeibaan en waterberging. Heel veel trekvogels te zien en een zee van ruimte. Ik gebruik het parkeerterrein om speedruns met mijn RC car te doen. Vlakbij is ook een gratis natuurspeelpark voor kinderen.
Hier geweest voor het "titan swim" evenement. Mooie locatie, goed berijkbaar en voldoende parkeerplek. De weg er heen is goed aangegeven voor mensen die zonder tomtom/maps rijden. Hoe het is om te roeien weet ik niet, maar voor het evenement was het een perfecte locatie.
Zowel met warm als met koud weer een geweldige locatie.
Mooie roeibaan omringd door een vogel paradijs.
Prachtig gelegen roeibaan, net buiten Rotterdam
Er zit daar een drakenboot race clubje genaamd The Collective. Super gaaf wat die gasten doen. Ik hoor dat ze nog leden kunnen hebben. Dus hopelijk tot snel
Lekker warme kantine. Mooie locatie maar lastig te bereiken met het OV
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid