facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willeke Hairstyling at Home

Willeke    Hairstyling at Home
"We Care is een beleving. Warmte en aandacht in een ambiance die rust uitstraalt. Deze dingen vormen de perfecte ingrediënten voor een behandeling door één van onze Pure-fessionals van topkwaliteit. We Care geeft behandelingen voor haar, gezicht, lichaam, handen en voeten volgens de ayurvedische leer. Gun jezelf de ervaring en geniet van één van onze uitgebreide behandelingen met heerlijke producten van Aveda. Kom weer helemaal tot rust."
Adres: Morane 3, 3768 jg Soesterberg
Telefoonnummer: +31 6 33827701
Stad: Soesterberg
Route: Morane 3
Postcode: 3768 jg


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herenkapsalon Image Soesterberg Herenkapsalon Image Soesterberg 856 meter Deze mannen verrichten wonderen met je haar. Zelfs bij mijn zoontje van 3 jaar, die e...
Wescley Rocha Top Stylist Wescley Rocha Top Stylist 917 meter Sempre em busca do conhecimento para melhor atender aos mais variados gostos.
Kapsalon Topstylers Kapsalon Topstylers 928 meter Goeie gasten, prima sfeer top geknipt!!
Recensies
Heerlijk gezichts behandeling gehad !! Zeker een aanrader
Jasmijn heeft me uitstekend van mijn Coronacoupe afgeholpen vandaag ! Fijne salon met een vakkundig team dat plezier heeft. Klachten worden uitstekend opgelost.
Het is altijd weer een feestje bij Wecare. Fijne behandeling, fijne medewerkers en lekkere koffie.
Medewerkers èn klanten/cliënten in protocol. Super!
Een oase waar liefde voor stijl en zorg met hart en ziel wordt bedreven. En dan doen ze ook nog ff je haar erbij. Helemaal toppie bij Frank en z'n sterren
Het was een super ervaring om door jullie ontvangen, geverfd, geknipt en behandeld te worden. Top.
Zoek je een top salon? Waar je echt in de watten wordt gelegd en je met een grote glimlach de deur uitgaat? Dan ga je naar Wecare. Elke keer weer een grote verwennerij!
Fantastische salon met een super team van hele professionele en lieve mensen. Ik kom er altijd weer blij en super relaxed vandaan en dat al jaren!!!
Elke behandeling bij We Care staat voor kwaliteit met de hoofdletter K, zorgzaamheid met de hoofdletter Z en gezelligheid met de hoofdletter G!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid