facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Will Take Care

Will Take Care
"#luisteren #kijken #voelen #geduld #oordeelloos#adviseren #bekrachtigenWill Take Care heeft twee disciplines onder haar koepel. Zelfstandig ondernemer Wil Meijer-Kal is Klassiek Homeopaat en Doula. Werkzaam in haar praktijk te Bennebroek vanaf 1997.Zwangeren in het bijzonder vinden hun weg naar de praktijk. Maar iedereen is van harte welkom bij Will Take Care. Een praktijk voor het hele gezin!Als doula, geboortecoach, begeleidt Wil Meijer-Kal doula's in opleiding. Zij is mede coördinator van de Doulaopleiding te Utrecht. Wat is er mooier en belangrijkere dan dat een familie een fantastische geboorte meemaakt.Sinds juli 2023 is Wil gecertificeerd Kindertolk° via de Present Child° methode.Tot ziens in de praktijk!"
Adres: De Ruyterlaan 108 , Bennebroek 2121 VL, NL
Telefoonnummer: 06 53648585
Stad: Bennebroek
Route: De Ruyterlaan 108
Postcode: 2121 VL


Recensies
Mijn 4e zwangerschap was het en tóch weer de onzekerheid over het kunnen... De laatste twee keer had ik mijn lieve vriendin erbij als extra steun, zo *vrouw voor vrouw*... maar aangezien zij een half jaar geleden zelf moeder werd en toch een uur hier vandaan woont was dat eigenlijk al snel geen optie meer. Toen groeide het idee van Wil bij mijn bevalling. Ik had er al wel vaker over gelezen maar nooit echt in verdiept... Hoe werkt dat, wanneer bel je en wat is de toegevoegde waarde??? Vriend vond het eerst maar vreemd dat ik dat wilde... Waarom, want hij was er toch ook voor mij!? Uiteindelijk snapte hij wel dat het voor mij belangrijk was gelukkig. Hóe belangrijk dat bleek tijdens de bevalling ; Vorige week zaterdag, helaas zou het een inleiding in het ziekenhuis worden. Ik had daar helemaal geen zin in want na twee eerdere inleidingen kijk je niet echt naar de weeënstormen op! In het ziekenhuis om half 8 in de ochtend werden mijn vliezen bij 3cm ontsluiting gebroken. Ik kreeg nog geen weeënopwekkers ivm een misverstand, dat gebeurde pas om 9.40uur. Het schoot totaal niet op want na bijna 5uur na het vliezen breken had ik nog steeds 3 cm... vlak erna om kwart over 12, kwam Wil binnen en nam eigenlijk meteen het heft in handen. Hup uit bed jij, lekker op de bal wiebelen, een massage in de nek en tegendruk op het bekken tijdens de weeën. Bemoedigende woorden, het 'bij de hand pakken' en vooral positief blijven.... dat voorál positief blijven, lukte met Wil erbij ineens wel. Kwart over 12-3cm, om 13.05-4cm... wat heftige weeën ineens en mijn vraag om pijnstilling, waarop Wil zei, zullen we daar nog even mee wachten?! Ik bleef tot vervelens aan toe naar de klok en monitor kijken... dat wel. En toen het gevoel te moeten persen.. ik dacht dat kan nooit toch, zal wel gewoon zeggen dat ik moet plassen. Ik dus naar het toilet, en weer teruglopend naar de kamer zeg ik, ik dacht echt even dat ik moest p**p*n... en ineens 'de warmtelamp, de kleertjes, dit werd klaargezet en die werd erbij geroepen...' Ik dacht bij mezelf waarom zo gehaast ik heb pas 4cm. Maar nee hoor ik mocht op bed gaan liggen en persen.. ruim een half uur na het voelen van de 4cm. Er lag een meisje met haar handje bij haar hoofd waardoor het wel 'iets' langer duurde... wel 3 hele minuten persen en daar was mijn meisje. Wat was het onwijs snel gegaan vanaf 12.15uur, toen Wil de deur binnen kwam lopen. Er was, zonder dat ik dat doorhad, een last van mijn schouders gevallen. Te zien aan het snelle resultaat ; Ik weet zeker dat dit mijn laatste zwangerschap, dus ook bevalling, was, maar anders had ik Wil zeker weten bij al mijn volgende bevallingen willen hebben! Waar een vriendin lief en zachtjes je gezicht met een vochtig doekje dept, neemt Wil je mee in een heupwiebeldans waardoor de baby heerlijk snel zakte, wat fijn!!! Ik heb al meerdere mensen gesproken nu, ze krijgen allemaal hetzelfde advies, mocht je ooit zwanger zijn... contact Wil, dat wil je zeker, echt waar!!
Vertaald door Google Geweldige ervaring! bedankt dat je er voor ons bent! Origineel Amazing experience! thanks you for being there for us!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid