facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wilkoi

Wilkoi

Info

Wilkoi - Japanse Koi en Vijverproducten

Geschiedenis

Door rechtstreekse inkoop bij Japanse kwekers beschikken wij het hele jaar door over een unieke selectie Japanse koi. Als Koi Ichi Ban dealer doen wij zaken met gerenommeerde kwekers zoals Toshio Sakai, Dainichi, Takahashi, Marudoh, Kawakami, Kataoka, Tanaka, Tazawa, Hasegawa, Matsue en Omosako.

Wilkoi beschikt over een uitgebreid assortiment pompen, filters, UV-C lampen, hoge kwaliteit visvoer, verse Hollandse garnalen en andere vijverproducten van diverse topleveranciers. Tevens hebben wij een grote voorraad PVC onderdelen en diverse materialen voor zelfbouw. In onze showroom van 250m2 vindt u alle benodigdheden voor het slagen van uw hobby.
Ook voor het testen van uw vijverwater, microscopisch onderzoek en medicatie kunt u bij ons terecht.



"Alles voor vijver en Koi op één adres. Wilkoi beschikt over een zeer uitgebreid productaanbod met daarin alles wat je nodig hebt voor de vijver. Van vijverbenodigdheden, vijverpompen, vijverfilters, UV-C lampen, visvoer en Koivoer. Alles wat je nodig hebt voor vijverbouw, zoals PVC onderdelen, kogelkranen en schuifkranen, aansluitmaterialen, filters en het benodigde filtermateriaal.Wilkoi heeft altijd een unieke collectie echte Japanse Koi in de winkel. Alleen Echte Koi uit Japan, al vanaf een bedrag van rond de € 10,- tot en met zeer hoge kwaliteit vissen. Met een showroom van ruim 300m2 aan vijverbenodigdheden en materialen, kun je bij ons altijd slagen voor jouw hobby.Wilkoi is jouw vertrouwde adres voor Koi en vijverbenodigdheden."
Adres: De Hoogjens 6, 4254 XW Sleeuwijk
Telefoonnummer: +31183310528
Stad: Sleeuwijk
Route: De Hoogjens 6
Postcode: 4254 XW


Recensies
Aardige verkoper mooie winkel: Voer , pvc en hardware enz. Leuke mooie gezonde vissen van klein tot groot. Kom hier zeker nog terug. 8 juli 2023 Weer een paar visjes gehaald. En een tijdje langs de bakken gelopen met een bakkie koffie erbij. Helemaal blij met de aankoop. Net als vorig jaar weer goed geholpen. Echt een aanrader om hier eens langs te gaan.
Zeer goede zaak, groot assortiment en zeer goede kennis over koi en aanverwante artikelen. Een zaak waar service nog hoog in het vaandel staat.
Super winkel word goed geholpen leggen alles goed uit vriendelijk
Vriendelijk personeel! Je wordt altijd ontzettend goed geholpen. Een aanrader!
Je wordt hier altijd geweldig geholpen. Of je voor de prachtige koi's kom of advies bij wat dan ook... ze staan altijd voor je klaar zelfs buiten de openingstijden. ze weten waar ze over ze over praten, hebben er echt verstand van! Ze nemen ruim de tijd voor je! Echt een aanrader! Het is een geweldige zaak! Het zijn echt toppers! Dat mag met recht gezegd worden!
Aardige eigenaar met kennis van zaken en een nette zaak. Nam ruim de tijd en heeft me perfect geholpen, waarbij de liefde voor de dieren en de klant uit de brand helpen belangrijker zijn gebleken dan winst maken, ondanks dat ik nog geen klant bij hem was. Vanaf nu dus wel.
Ik word hier altijd goed geholpen, top service en ze denken goed mee met de klant.
Wanneer je een koi liefhebber bent met alles dat erbij hoort moet je zeker de moeite nemen om naar Wilkoi in Sleeuwijk te gaan. Niets is teveel er wordt tijd voor je gemaakt en de service is fantastisch. Heb je een probleem met je vijver zij vinden het probleem. Genoeg kennis en kunde en dat geeft vertrouwen.Ga zo door.
Goede en vlotte bediening.
Topservice...goede kwalitatieve spullen en adviezen...mooie ruime winkel met breed assortiment voor de koi-liefhebber...ook is er een lekker bakkie koffie en een zithoekje voor gelijkgestemde liefhebbers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid