facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildschut Marketing

Wildschut Marketing

Info

Adverteer ook op Facebook & Instagram en bereik de mensen die jij écht wilt bereiken! Laat jouw advertenties door mij maken, beheren en optimaliseren



"SOMEMA neemt jouw social media advertenties volledig uit handen en helpt jouw organisatie gegarandeerd groeien via onze unieke Rapid-Fire-Testing-methode. Via deze methode hebben wij meer dan €2.500.000 omzet gerealiseerd voor 30+ MKB-ers sinds 2018."
Adres:
Telefoonnummer: 0638580957
Stad: Heemstede


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NXT Level NXT Level 1 km Betalende sporters. Zonder voorinvestering.
Recensies
Martijn is een zeer betrouwbare en prettige leverancier geweest voor het bedenken en uitvoeren van de social media strategie van diverse klanten van Semster. Hij zorgt ervoor dat de campagnes goed worden ingericht en daar waar nodig aangepast voor een hogere conversie. Ook verzorgt Martijn rapportages zodat je vinger aan de pols kunt houden. Heel tevreden over social media bureau SOMEMA in Haarlem e.o!
Martijn heeft mij uitstekend geholpen met het opzetten van een marketing campagne via social media. Zijn persoonlijke aandacht, gerichte vragen en gedrevenheid om het maximale te bereiken hebben uiteindelijk geleid tot een succesvolle campagne en hoge inkomsten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!
Werk vaak samen met Martijn van Somema, hij heeft al veel klanten van ons volledig ontzorgt op het gebied van online marketing. Kleine ondernemers tot grote MKB'ers zijn altijd erg enthousiast na enige tijd samengewerkt te hebben met Martijn. Wat ons betreft een aanrader dus!
Martijn denkt goed met je mee om de campagne te laten slagen. Hij lost problemen op en de service gaat door tot de klant tevreden is. Een aanrader.
Ik heb Martijn diverse malen ingeschakeld voor klanten van mij en ik kan niet anders zeggen dat hij eerlijk, integer en kundig is. Net als ikzelf eigenlijk
Martijn is zeer deskundig en denkt mee over hoe ik social media het beste kan inzetten om mijn doelgroep te bereiken.
Zelf deden we al erg veel op het gebied van Social Media Marketing. Maar we kregen het steeds drukker waardoor we minder tijd hiervoor over hielden. We waren daarom opzoek naar iemand die onze Social Media Marketing kon overnemen, dit is Martijn geworden! We kwamen er al snel achter dat Martijn hiervoor de juiste persoon is, Martijn weet namelijk ontzettend goed waar hij mee bezig is! We dachten zelf al redelijk wat te weten over Facebook Business Manager maar dit was niks vergelijken met de kennis van Martijn. Martijn heeft onze advertenties dan ook naar een nieuw niveau gebracht en wij hebben hierdoor al kunnen genieten van mooie resultaten! Ben je dus opzoek naar iemand voor je Social Media Marketing ga dan zeker een keer een kop koffie drinken met Martijn!
Betrouwbare dienstverlening en zorgt dat investering er gemakkelijk weer uit wordt gehaald! Echte aanrader.
Heel fijn om met Martijn samen te werken!
Bedankt voor alle hulp Martijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid