facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildkamp Wehl

Adres: Didamseweg 28A, 7031 AM Wehl, Nederland
Telefoonnummer: 0314 683 319
Staat: Gelderland
District: Doetinchem
Stad: Wehl
Route: Didamseweg
Huisnummer: 28A
Postcode: 7031 AM


Openingstijden

maandag: 07:00–17:30
dinsdag: 07:00–17:30
woensdag: 07:00–17:30
donderdag: 07:00–17:30
vrijdag: 07:00–17:30
zaterdag: 08:30–12:30
zondag: Gesloten

Recensies
Mijn vrouw moest een mof of een stuk buis halen. Voor de tijd gebeld en ze hadden beiden. Ze zouden kijken naar een rest stuk buis en zagen deden ze niet. Dat zeiden ze. Verkopen ze mijn vrouw toch een afgezaagd stuk buis en een mof. En krijgt ze ook nog eens een erg dure hogedrukbuis mee. Ze namen de buis niet terug en niemand wist iets van het telefoontje…. Kortom slechte service en erg duur.
Ik had gebeld dat ik een stuk slang kwam halen en me waarschijnlijk had verreden. Ik stond aan de achterkant van het bedrijf.Kwam vijf minuten na sluitingstijd aan bij een gesloten hek waar net ' iemand' lachend wegreed! Ik vond het heel klantonvriendelijk!
Ruim assortiment, vakkundig personeel. Voor 'n vervang onderdeel van mijn beregenings-installatie werd uitstekend meegedacht om het voor mij op een zo voordelig mogelijke manier te kunnen fiksen. Top!!
Vakmanschap in combinatie met klant vriendelijkheid
Deze technische groothandel heeft alles in huis voor de vakman. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid