facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildgroei

Wildgroei

Info

Wij van Wildgroei zijn op een missie voor bewust en eerlijk eten. Als moeder en dochter koken we zoals we het thuis doen, met eerlijke ingrediënten en met respect voor mens, dier en milieu.

Geschiedenis

Wij van Wildgroei zijn op een missie voor bewust en eerlijk eten. Als moeder en dochter koken we zoals we het thuis doen, met eerlijke ingrediënten en met respect voor mens, dier en milieu.

Adres: Oude Kerkstraat 1, 2611 HT Delft
Stad: Delft
Route: Oude Kerkstraat 1
Postcode: 2611 HT



op zoek naar gerelateerd: Wildgroei Delft Menu, Wildgroei betekenis, Wildgroei Instagram, Bij Best Delft, Restaurant Delft, Delft Brasserie, Kerstmenu Delft, Moederdagbrunch Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sei-jin Catering Sei-jin Catering 3 km Gratis pannenkoeken op woensdag
Recensies
Beperkt vegan menu. Vorige winter was de kaart uitgebreider. De pancakes zijn een aanrader. Leuke lokatie in Delft bij de kerk.
Werkelijk inspirerende plek met geweldig en met liefde bereid eten. Zeer vriendelijke ontvangst en oog voor detail aan tafel. Super ervaring.
Klein ontbijt-en lunchtentje in het centrum van Delft waar de vegan gerechten met liefde en aandacht worden bereid. Geen standaard broodjes of salades, maar bijzondere combinaties en rijke smaken. De huiskamer sfeer en vriendelijke bediening maken het compleet.
Fantastisch lekkere lunch en heerlijke taart. Alleen zou ik wel willen dat ze ook op zondag open zijn!
Heerlijk eten en vriendelijke, snelle service. Plus nog een tafeltje lekker in de zon: heerlijk!Aanbevolen gerechtenHummus Bowl en Salads
Lekker vegan eten, leuk interieur en lieve bediening! Jammer dat er geen faciliteiten voor baby’s/kleine kinderen zijn. Bijv een kinderstoel, verschoontafeltje of iets te kleuren.
Lekker vegan gegeten, glutenvrij! Een mooie presentatie en prima combinatie. Zeer aardige bediening.
De Oosterse mango salade besteld via lokaaldelftbezorgd Heel netjes voor de deur gezet, en op ruime afstand met de supervriendelijke bezorger gepraat. Was heerlijk! Wat waren we hier blij mee!
Take-out naanbread pesto en hummusbowl waren erg lekker. Alleen de naan-pesto vonden we een beetje te zout. Maar de brownies waren dan weer goddelijk! Als we weer mogen kom ik zeker een keertje eten. Het is niet groot, maar ziet er gezellig uit en er valt op de hoek altijd wat te zien. En anders bestel ik gewoon weer take-away.
Kleine leuke plantaardige lunchroom. Leuke mensen. Ben al eens bij hun events geweest. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid