facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildenborg Haardendesign

Wildenborg Haardendesign

Info

Wildenborg Haardendesign

Geschiedenis

Wildenborg Haarden en Schouwen is een kachel- en haardenspecialist die alles doet omtrent (sfeer)verwarming. Van verkoop, advies en plaatsing tot onderhoud, Wildenborg doet het.

Omdat wij met onze jarenlange ervaring en expertise u vooraf kunnen informeren over de mogelijkheden in de aanschaf en montage van onze haarden kunt u verzekerd zijn van een eindresultaat van topkwaliteit dat perfect aansluit aan uw eisen en wensen. Bij Wildenborg Haarden zijn zijn wij dan ook gebrand op kwaliteit!



"Wildenborg Haarden en Kachels is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop, plaatsing en het onderhoud van alle soorten haarden, kachels, schouwen en rookkanalenWij kunnen u van dienst zijn van ontwerp tot realisatie. Van A tot Z compleet ontzorgt.Kom langs en doe inspiratie op voor uw toekomstige kachel of haard."
Adres: St. Isidorushoeveweg 7, 7165AT Rietmolen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0545-221227
Stad: Rietmolen
Route: St. Isidorushoeveweg 7
Postcode: 7165AT


Recensies
Ondanks dat ik al 2 keer eerder ben geweest om een haard te kopen en het telkens toch niet had gedaan, werd ik ook dit keer vriendelijk geholpen. Dit keer is het wel tot een aankoop gekomen. Ondanks de grote drukte kon er toch nog wat geregeld worden mbt de installatie. Na de installatie ontstond er een probleem met de kachelpijp, ook dit probleem werd kundig en snel verholpen. Kortom ondanks dat ik een lastige klant was, ben ik super goed geholpen. Ik kan wildenborg dus zeer zeker aanbevelen.
Betrouwbaar/ Kwaliteit/ Aanrader Meerdere bedrijven bezocht, maar nadat we kort bij de Wildenborg binnen waren was voor ons snel duidelijk dat zij het moesten worden. Hij staat er nu een week en alles is top. Kachel van Dik Geurts met koof in een bestaande woning 2008. Dank daarvoor. Gr Bas en Lotte
Altijd goed geholpen!! Top service totdat het over is genomen, zeer onvriendelijk geholpen vandaag !
Aantal jaren geleden een DRU gashaard gekocht, met een afstandsbediening. De plaatsing ging goed en correct, kachel voldeed goed, hoewel ik liever geen afstandsbediening heb. Het onderhoud op zich ging heel goed, prima vakman, prettig in de omgang en kundig. Maar de planning ging moeizaam, ik had direct gevraagd om jaarlijks onderhoud vóór de koude tijd, liefst in september. Dit is in alle jaren slechts éénmaal goed gegaan. Dit jaar weer niet. Balen! Onderhoudsmonteur: tien met een griffel. Planning: 0 sterren.
Veel plezier van onze spartherm a-3rl-80h geplaatst door Wildenborg, een prachtige eye-catcher die ook nog eens een bak warmte afgeeft.
Wij zíjn erg tevreden over de houtkachel, de service en de installatie. Werden na plaatsing gebeld met de vraag of er nog vragen of opmerkingen waren waarna de vraag werd gesteld of de factuur gestuurd mocht worden. Niet eerder meegemaakt, zeer positief.
Hier een Contura haard aangeschaft. Voldeed in eerste instantie niet aan onze wensen want brandde niet goed. Bleek na onderzoek aan de remplaat te liggen in verhouding met de schoorsteen trek. Nadat de aanpassing was gedaan voldoet de kachel zeer goed. Vakmensen die weten wat ze doen. Bedankt voor jullie service!
Eerlijk advies en erg blij met onze hout haard! Prima service en fijn contact ook tijdens de installatie.
Fijne winkel, goed geholpen. Er is veel meer mogelijk dan gedacht.
Prima bedrijf, keurig advies, keurige prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid