facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildeburg

Wildeburg

Info

13.14.15 juli 2018
Wildeburg Festival
www.wildeburg.nl

Geschiedenis

Afgelegen van de bewoonde wereld, op een uurtje rijden van Amsterdam en Amersfoort, bevindt zich Wildeburg. Een dorp vol creatieve en muzikale waanzin, dat zich zowel in de dag als in de nacht beweegt. Brand uit je tentje, pak het strand, dobber naar een eiland, verdwaal in bamboebossen en doezel weg in de duinen.

Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival met camping van de organisatie van Into the Woods.

Adres: Nederland, Leemringweg 19 Kraggenburg
Stad: Kraggenburg
Route: Nederland
Postcode: Leemringweg 19



op zoek naar gerelateerd: wildeburg tickets, wildeburg 2018, wildeburg facebook, wildeburg 2018 tickets, wildeburg festival 2018, wildeburg 2018 line up, wildeburg 2019, wildeburg ticketswap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
a Summer Breeze a Summer Breeze 0 meter a Summer Breeze
Revisual Revisual 3 km Revisual biedt verschillende diensten op het gebied van evenementen- en podiumtechnie...
Recensies
Geweldig festival, een absolute aanrader. Dealen door de bamboe bossen met een fijn geselecteerd elektronisch en live muziekprogramma. Als je er bent, neem ook zeker een kijken bij Club 7 op camping 1
Beste house festival van Nederland. Wat een unieke diverse locatie. Lekker verdwalen tussen de bamboe
Totaal geen organisatie wat betreft parkeren en uitrijden. Je kan er vanuit gaan dat je ongeveer net zo lang op de parkeerplaats staat als op het festivalterrein.
Tickets dalen nog sneller in waarde dan een nieuwe auto uit de showroom rijden. Volgend jaar beter last minute op ticketswap halen.
Hij was weer heerlijk Coby!
Fijn en relaxte sfeer op het festival. Het weer zat dit jaar niet mee maar desondanks een succes. De natuurcamping Netl is locatie die de ruimte en sfeer bied die perfect past bij het festival. Voor en na het festival is er veel te genieten in de directe omgeving. Het aangrensende Voorsterbos herbergt een mooie natuur met o.a. een Paddestoelreservaat die vooral in de herfst een grote verscheidenheid paddestoelen laat zien.
Geweldig festival. Open minded, heerlijke deco, lekker verdwalen.
Het beste festival van alle festivals. Punt uit.
Een van de beste festivals in Nederland, misschien wel het beste!
Top locatie, top sfeer, top artiesten, super goed georganiseerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid