facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildeburg

Wildeburg
Adres: Leemringweg 19I, 8317 RD Kraggenburg, Nederland
Staat: Flevoland
District: Noordoostpolder
Stad: Kraggenburg
Route: Leemringweg
Huisnummer: 19I
Postcode: 8317 RD


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Fijn en relaxte sfeer op het festival. Het weer zat dit jaar niet mee maar desondanks een succes.nDe natuurcamping Netl is locatie die de ruimte en sfeer bied die perfect past bij het festival.nVoor en na het festival is er veel te genieten in de directe omgeving. Het aangrensende Voorsterbos herbergt een mooie natuur met o.a. een Paddestoelreservaat die vooral in de herfst een grote verscheidenheid paddestoelen laat zien.
Alle edities bijgeweest, eerste paar waren subliem maar na de laatste 2 edities meegemaakt te hebben kan ik iedereen aanraden hier niet meer heen te gaan.nnJammer dat geld toch altijd weer belangrijker wordt voor een organisatie dan de passie voor muziek, mensen en een fijne sfeer.nnHad beter van jullie verwacht KultLab.
Supertof festival, wij komen volgend jaar zeker terug!nnHeel veel verschillende stages en ik was het hele weekend de weg kwijt, maar dat geeft niet: het is overal leuk!
Geweldig festival, een absolute aanrader. Dealen door de bamboe bossen met een fijn geselecteerd elektronisch en live muziekprogramma. Als je er bent, neem ook zeker een kijken bij Club 7 op camping 1
Totaal geen organisatie wat betreft parkeren en uitrijden. Je kan er vanuit gaan dat je ongeveer net zo lang op de parkeerplaats staat als op het festivalterrein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid