facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wild at Heart Bridal

Wild at Heart Bridal

Info

De unieke designer trouwboetiek voor de moderne bruid.

Geschiedenis

Een unieke trouwboetiek voor de moderne bruid met een aandachtig uitgezocht assortiment aan jurken en accessoires. Of je nu van bohemian, modern, stoer, vintage of dromerig houdt, wij hebben een jurk die bij jouw stijl past.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected] of volg ons verhaal via social media. We hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze nieuwe boetiek!

Adres: Van Welderenstraat 132, 6511 MV Nijmegen
Stad: Nijmegen
Route: Van Welderenstraat 132
Postcode: 6511 MV



op zoek naar gerelateerd: Wild at Heart Bridal webshop, Bridal dress, Wild at Heart Lageschaar, Bridal collectie, Wild at Heart book, Made With Love Bridal, Wild at heart bridal pinterest, Marylise bridal
Recensies
Wat was het een feestje hier, zowel het uitzoeken van de jurk in een prachtige ruimte, passen van de jurken en daarna het ophalen. Iedereen denkt super erg mee en iedereen is mega lief. Zelfs een extra afspraak gehad omdat mijn jurk later binnen kwam dan verwacht en zo kon mijn zusje de jurk toch nog zien voor ze ging reizen. Special shout out naar Sam, was zo fijn hoe je mee dacht en hoe je me geholpen hebt, super bedankt!
Boetiek ziet er fantastisch uit, prachtige jurken, face-to-face vriendelijk personeel… maar service is slecht! Van zo’n winkel verwacht je dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn, niet steeds alles mooier maken dan het is en de service van het vermaken van je jurk is ook raar lang verhaal. Ik ben mega blij met mijn jurk, maar over deze winkel niet. Krijg er een slecht gevoel over en zou niemand dit gevoel willen aanraden. Ook de oorbellen die achteraf foto een vriend besteld zijn, waren slecht verpakt en zagen er goedkoop uit. Voor oorbellen van 240 euro verwacht je op z’n minst dat er een mooie strikje omheen zit, toch? Zelfs bij goedkopere winkels is het beter ingepakt.
Wat een prachtige boutique met prachtige jurken. Extravagant jurken maar ook jurken die juist heel puur/ minimalistisch zijn en juist door de eenvoud schitteren. Het was een feestje om hier mijn jurk en mijn oorbellen te mogen vinden. Alle dames zijn stuk voor stuk erg lief, behulpzaam en hebben echt de tijd genomen om ervoor te zorgen dat ik helemaal blij was met de jurk. Speciale shout out voor Sophie en Sara, zij hebben mij heel goed in het proces geholpen en bijgestaan en ervoor gezorgd dat ik heb kunnen stralen op mijn trouwdag!
Ik wist niet of ik ooit zou trouwen, maar mocht ik gevraagd worden dan wist ik al wel waar ik mijn jurk wilde kopen. Vorig jaar was het zover. Wat een mooie winkel en goede persoonlijke service. De sfeer was heel relaxed en het passen een groot feest, zo leuk. Vlak voor mijn bruiloft bleek ik zwanger te zijn, maar met wat extra fittingen en vermakingen kon ik gelukkig nog steeds de jurk van mijn dromen aan. Bedankt lieve meiden!
Ik heb een hele fijne ervaring met deze boutique. Er is de tijd en ruimte genomen om mijn droomjurk te vinden dankzij de lieve meiden van het team. Ze luisteren goed naar je wensen en stellen je op je gemak. Er hangen zoveel pareltjes, dat het haast onmogelijk is om maar één jurk uit te zoeken.
Wauw, wat een prachtige bruidswinkel! Je voelt je er meteen op je gemak als je binnen komt, Sara heeft me heel goed geholpen. Het aanbod is origineel. Ik ben geslaagd en zou het iedereen aanraden hier ook een kijkje te gaan nemen.
Mijn vrouw heeft haar trouwjurk bij Wild at Heart Bridal gevonden en wat een geweldige ervaring heeft ze daar gehad. Vera: wanneer je bij Wild at Heart binnen stapt kom je in een droom boutique terecht met de meest prachtige jurken. Toen ik voor mijn eerste afspraak kwam, was ik best zenuwachtig. Vooral omdat ik bang was dat ik de pasjurken niet aan kon i.v.m. het niet hebben van een maat 38. Esra stelde me gelijk gerust en zorgde ervoor dat ik me prachtig voelde in alle jurken die ik pastte. Soms konden ze niet helemaal dicht, of zaten ze op bepaalde plekken strak, maar ik kreeg toch een heel goed beeld van hoe het zou staan. Tegenwoordig zijn er ook pasjurken in grotere maten las ik, dus dat is helemaal perfect wanneer je net als ik geen maat 38 draagt. Toen mijn jurk er was is hij door de hele ervaren coupeuse prachtig op maat gemaakt. Op onze trouwdag straalde ik in mijn jurk! Dank jullie wel!
Als ondernemer, investeerder en moeder ben ik altijd kritisch op lange reistijd als het niet nodig is. Maar met zo veel plezier ben ik 3 x op en neer gegaan naar de prachtige winkel van Wild at Heart vanuit Amsterdam naar Nijmegen. Natuurlijk ga je in eerste instantie voor het mooie aanbod en de prachtige merken jurken. Maar de geweldige medewerkers, fijne ruimte en super service maken het uitzoeken en vinden van dé jurk zo leuk dat ik het bijna jammer vind dat mijn plan is nooit meer terug te komen. Tot slot was ik ook nog erg blij dat het team geholpen heeft met accessoires en ondergoed. Enorme aanrader!
Mooie boetiek, met een geweldig team en service, en een ruime selectie aan stuk voor stuk prachtige, moderne jurken! Tijdens mijn eerste afspraak verschillende jurken gepast waar ik allemaal wel in had willen trouwen. Uiteindelijk de perfecte jurk uitgekozen met behulp van het team bij Wild at Heart. Daarnaast waren ze zeer flexibel met het inplannen van de fittings, wat heel fijn was omdat ik in het buitenland woon. Van begin tot eind een 5-sterren ervaring!
Wild at Heart heeft mijn hart veroverd. Het is een prachtige winkel met top service. De medewerkers zijn lief, vakkundig en nemen de tijd voor je. Je stapt binnen en je wordt als een queen behandeld. Ze hebben een prachtige collectie jurken en ook leuke sieraden. Ben 2x tussen Antwerpen en Nijmegen gereisd, maar het was de moeite. Deze winkel is echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wild at Heart Bridal.

Nijmegen kleding

openingstijden, locatie, vervoer. Van Welderenstraat 132 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wild at Heart Bridal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wild at Heart Bridal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wild at Heart Bridal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suitsdriveby Suitsdriveby 325 meter Gespecialiseerd in Black Tie. Verkoop & Verhuur Wij komen uw smoking aanmeten op loc...
Appel & Ei Nijmegen Appel & Ei Nijmegen 440 meter Appel & Ei Nijmegen is een nieuwe, hippe, stoere tweedehands-kledingwinkel. Wij verko...
CHICA BEBO Fashion Store CHICA BEBO Fashion Store 601 meter Hele Leuke winkel met als klap op de vuurpijl : De Facebook Lives ! Altijd erg tevred...
Het Goed Nijmegen Het Goed Nijmegen 2 km Ruim opgezette, nette tweedehands winkel. Op de eerste verdieping is ook een restaura...
Jewelz & More by JB Jewelz & More by JB 6 km Retour zendingen binnen 24 uur. Verzenden mogelijk vanaf €0,78. Iets apart leggen? ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid