facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars Lisse

Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars Lisse

Info

Uw Garantiemakelaar in Lisse!

Geschiedenis

Professioneel en persoonlijk. Daarom Wilbrink.

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang een betrouwbare vastgoedspecialist, actief in de gehele regio met nadruk op de Duin- en Bollenstreek. Ons werkgebied wordt begrensd door de driehoek Haarlem, Den Haag en Alphen a/d Rijn.

Lidmaatschap

Wij zijn gecertificeerde NVM-, Qualis- en Garantiemakelaars en aangesloten bij Stichting VastgoedCert en het NWWI. Wij bieden oplossingen voor complexe vraagstukken en hanteren een actief marketingplan gesegmenteerd op de juiste doelgroep.

“Professionele, persoonlijke dienstverlening en visie. Dat zijn de succesfactoren van Wilbrink.” Frits Wilbrink

In een multidisciplinair team realiseren wij vastgoedwensen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.De kennis van de markt en het vakgebied staan op een hoog peil. Op een persoonlijke en professionele manier zorgen wij ervoor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Wij bieden u de zekerheid van ervaring, kennis en kwaliteit.

Adres: Heereweg 231, 2161 BG Lisse
Telefoonnummer: 0252 419 049
Stad: Lisse
Route: Heereweg 231
Postcode: 2161 BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:15
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BM Bedrijfsmakelaars BM Bedrijfsmakelaars 31 meter BM Bedrijfsmakelaars is een pro-actieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlener in...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid