facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wilbrink Slagerij

Adres: Harskamperweg 20 , Otterlo 6731 AB, NL
Telefoonnummer: 0318 591 209
Stad: Otterlo
Route: Harskamperweg 20
Postcode: 6731 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30-12:30
Maandag: 13:30-17:30
Dinsdag: 08:30-12:30
Dinsdag: 13:30-17:30
Woensdag: 08:30-12:30
Woensdag: 13:30-17:30
Donderdag: 08:30-12:30


op zoek naar gerelateerd: Wilbrink Beekbergen, Ontbijtservice Otterlo, Supermarkt Otterlo, De Waldhoorn Otterlo parkeren, Wildpakket kopen, Hertenvlees Veluwe kopen, Wildpakket Veluwe, Wildpoelier
Recensies
Nadat onze zoon met vriendin hier goede inkopen heeft gedaan om klaar te maken voor gasten op park Berkenrhode hebben wij dat ook gedaan. Onze ervaring is erg goed geweest, het mes veel door het gemarineerde biefstuk nadat het even de bbq had gezien, supermals dus! En nog zo wat meer heerlijks! toptent en als je kan bbq’en op Berckenrhode is dit echt wel een goede zaak, wij gaan hier vaker komen, dat is zeker. Heide Lodge 90
Super vriendelijk personeel en hele behulpzame slager met passie en verstand van zijn vak. Heeft ons vandaag geholpen aan een heerlijk stuk rib eye voor op de BBQ. We hebben er heerlijk van genoten!
Otterlo 23 okt 2020 Slagerij wilbrink uit Otterlo is een prima slagerij met mooie producten. Neem bijvoorbeeld de boterhamworst cornedbeef, ham en het prachtige biefstuk. Prima kwaliteit en mooi van smaak. Afgelopen vrijdag hebben we erwtensoep gekocht. Ik moet eerlijk zeggen dat een slagers erwtensoep zoals deze zou moeten zijn wel tegenviel. Is zit nagenoeg geen vlees en worst in en de soep was veel te zout. Dit moet toch beter kunnen. Als u deze gaat verbeteren zou graag nog eens een keer langskomen om opnieuw te proeven en geef u dan een positievere review.
Heel teleurstellend en totaal niet zoals het op de foto's is aangegeven en als u een allergie heeft pas dan echt op met hier te bestellen. We hebben via droomparken Zanding een bbq pakket voor 5 personen besteld. 17 euro pp dus een stuk duurder dan bij de slager zelf, maar ik snap dat het park ook wat moet verdienen. Netjes aangegeven dat er 1 persoon allergisch is voor varkensvlees. Zoals ik gewend ben word er dan een klein pakketje apart geleverd. Nu lag alles op 1 schaal. De hamburgers zijn vervangen voor een kipburger maar verder is er geen rekening gehouden en kon de allergie persoon maar 2 verschillendesoorten vlees eten. Op de runderspies zat spek dus varken. In het pakket zat 4 soorten vlees. 6 Hamburgers, 5 kipfilet, 6 speklapjes en 6 shaslick spiesjes. De sausjes zijn vanuit de fabriek en niet zelf gemaakt. Cocktailsaus en knoflooksaus werd erbij geleverd. Satesaus, kruidenboter en een 2de salade of iets van een rauwkostsalade of rode saus is niet geleverd op het cherrytomaatje na wat op de salade zat. Dus stokbrood zonder kruidenboter. Ook borden bestek en servetten zoals aangegeven staat op de site werd niet geleverd. Nu was het te slecht weer om te bbqen dus de bbq hadden we niet mee genomen dat we het eten gingen halen en zou dat de reden kunnen zijn al is het toch vreemd want ook hier betaal je voor. 1 bakje salade als het goed is achteraf gezien rundvleessalade, leek op varkensvlees dus de allergie persoon heeft dit niet durven eten. De Zanding kon er niks aan doen want het word zo geleverd door de slager, dus uiteindelijk nog maar wat gehaald bij de snackbar en ook meteen satésaus meegenomen. Voor 17 euro pp vind ik persoonlijk dat ik echt wel iets meer mag verwachten dan wat er nu geleverd is :.
Heerlijke bbq, alles topkwaliteit en superservice van deze vriendelijke slager! Probleem met de bbq ontsteking werd snel en vriendelijk opgelost! Superfijn! Volgende keer als we in Otterlo zijn weer een bbq van Gijs en team!
Superkwaliteit & superservice!!! Onlangs hebben wij van "De Groene Soos" genoten van een perfect verzorgde barbeque en prachtkwaliteit vlees en heerlijke salades. Materialen keurig schoon en netjes op tijd aangeleverd in het bos en weer opgehaald. Echt een aanrader!!
Gisteren hebben wij mogen genieten van een heerlijke tapas plateau. Alles tot in de puntjes verzorgd. Contact met de medewerkers verloopt snel en is prettig. Kortom een echte aanrader!
We hebben afgelopen weekend een barbecue gehuurd en de pakketten afgenomen. We zijn super tevreden over de geleverde producten, salades, vlees, vis etc., en de levering. Bedankt!
Nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Bestelling online geplaatst, nagebeld, opgehaald en afgerekend. Vervolgens staat er een paar dagen later een medewerker, tijdens het eten, voor de deur met de mededeling dat 'er iets niet betaald zou zijn'. Er is een schatting gemaakt van het gewicht van het vlees dat allang betaald is met het verzoek om dat nógmaals te betalen, wat een oplichting!! Nou meneer Wilbrink, alles is in de winkel afgewogen en afgerekend!! De kwaliteit van het vlees is redelijk en duur dus hier komen wij NOOIT meer, wat een afrader!
Bij deze wilde ik u iets vertellen over de slager bij ons in Otterlo slagerij Wilbrink. Ik ging er laatst naar toe om boodschappen te doen kwam ik voor een dichte deur en op de deur stond vermeld dat de slager een vrije dag had en op stap was naar een festival. Ik was nieuwsgierig naar welk festival hij toe was en u raad het nooit maar het was het slagersfestival. Een paar weken later kwam ik er weer om diverse boodschappen te doen en toen ik thuis kwam zei mijn partner dat er zaagsel aan het vlees zat ik keek en ben meteen terug gegaan. Ik zei slager er zit zaagsel aan het vlees hoe kan dat? Hij keek en u raad het nooit maar hij had per ongeluk zijn hobbelpaard geslacht!!!! Grapje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid