facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wil Hartog Museum

Wil Hartog Museum

Info

Welkom op de fanpagina van het Wil Hartog Museum. Deel je nieuws hier, reageer of meld je gewoon aan voor alle berichten.



"Sinds 1998 hebben een aantal Wil Hartog enthousiastelingen van het eerste uur een groot aantal spullen bij elkaar verzameld en tentoongesteld. Deze tentoonstelling ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Wil Hartog ook wel de witte reus vond in eerste instantie plaats in de grasdrogerij in Lambertschaag. Het museum over Wil Hartog was geboren en werd in 2003 voortgezet in Hoogwoud. Toen in 2008 deze plek niet meer beschikbaar was, is er voor gekozen om vlak naast de grasdrogerij van Wil Hartog het museum op te zetten. Met hard werk en veel enthousiasme zijn er vijf aaneengesloten ruimtes ingericht als museum voor Wil Hartog en zijn grasdrogerij."
Adres: Mijnsherenweg 7, 1658 CA Lambertschaag
Stad: Lambertschaag
Route: Mijnsherenweg 7
Postcode: 1658 CA



op zoek naar gerelateerd: wil hartog overleden, wil hartog 2018, wil hartog grasdrogerij, leeftijd wil hartog
Recensies
Leuk museum over Will Hartog. Gastvrij ontvangst door Nico en zijn vrouw. Wij hadden geluk. Will was er zelf ook
geweldig ontvangen door Nico die ons veel kon vertellen over de carrière van Wil Hartog na een uurtje of twee kwam Wil ook binnen en nam alle tijd voor een praatje.
We zijn vandaag in het museum geweest. Wat een geweldige ochtend. We dachten een uurtje, maar na bijna 3 uur eigenlijk nog niet uitgekeken en uitgepraat. Wat een legende die Wil Hartog. En wat een verzameling spullen. Ook de motoren heel gaaf om te zien. Wat kan die Nico vertellen. En uiteraard DE KLAPPER VAN DE OCHTEND Wil Hartog zelf. Echt een aanrader. Heerlijk even terug in de ouwe circuit tijd.... Rob en Olette Nieuwenhuizen. Alphen ad Rijn
Aardig klein museum als je geïnteresseerd bent in historie NL motorsport. Vooral veel info over coureur Wil Hartog d.m.v. krantenknipsels, artikelen uit tijdschriften en andere voorwerpen. Jammer dat er slechts 2 motoren te zien zijn. Vriendelijke ontvangst en deskundige rondleiding door oudracemonteur. Ik was er met een motorclub, heel leuk dat Wil Hartog zelf ook langs kwam. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons met verhalen over zijn carrière en beantwoorden van vragen. Prima stek voor start, tussenstop of eindpunt motortocht. Neem wel vooraf contact op, alleen op afspraak open.
Mooi overzicht van Wil Hartog zijn carrière
Wil jij bent Mijn hel, net als jack en boet.
Geweldig, vooral de meet and greet met Wil.
Mooi compleet museum prima gids en heb je geluk dan kom Wil ook tegen
Leuk racemuseum van Wil Hartog
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid