facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wikkelkleding by Nicky Iris

Wikkelkleding by Nicky Iris

Info

Super vrouwelijke kleding voor alle gelegenheden. Wikkelkleding past altijd! Je bent altijd welkom in ons atelier. Bel voor de zekerheid 06-54656065

Geschiedenis

Alle wikkelkleding is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, kleurechte en soepel vallende stretchstof waardoor je vrouwelijke vormen goed tot zijn recht komen. Ook als je de kleding met elkaar combineert.



"Ons bedrijf is gevestigd in Lambertschaag. Ons atelier, onze snijderij en onze 2e winkel is gevestigd op Agriport 36G, 1775TB Middenmeer. Voor bezoek altijd even van te voren bellen ."
Adres: Noordeinde 61a, 1658 CC Lambertschaag
Telefoonnummer: 0654656065
Stad: Lambertschaag
Route: Noordeinde 61a
Postcode: 1658 CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
We zijn geweldig geholpen na een door ons te late retourzending. Uitstekende service en voor mijn vrouw nu een hele fijne wikkeljurk op maat ontvangen!
Mooie kwalitatief hoogwaardige kleding. Snelle verzending en reactie bij vragen. Dus heel klantgericht. Wat ik jammer vind is dat er ongeacht het aankoopbedrag altijd verzendkosten van €8,25 in rekening wordt gebracht. En wat ik een badjas noem, wordt op de website een ‘wellness jurk’ genoemd. Tikje hoogdravend als je het mij vraagt, net als de prijzen. Het is dat mij moeder voor haar verjaardag graag iets hiervan wilde hebben, zelf vind ik het te duur.
Een lange wellness jurk gekocht. Een superdeluxe ochtendjas dus. Het is mijn tweede inmiddels. Mooie stoffen, warm en zacht, maar bovenal een perfecte flatterende pasvorm. Aanrader!
Ik heb de Maxi luxe wellness jurk in het donkerblauw ontvangen Het is een prachtige badjas en zit echt geweldig. Levertijd was 1 dag
Mooie wikkeljurk op maat laten maken. Zelfs werd rekening gehouden met armwijdte terwijl dit niet bij de op te geven maten stond vermeldt. Kost weinig extra t.o.v. standaardmaten en geeft een supermooi "als gegoten" resultaat. Aanrader! Ook het labeltje met naam van degene die de jurk speciaal voor jou op maat maakt Coby super bedankt! geeft het item net dat beetje extra, erg leuk! Zeer snel in huis. Vriendelijke service. Perfect!!
Zo uit mijn hoofd heb ik item 13 en 14 besteld. Geen jurken deze keer maar 2 broeken. Zoals gewoonlijk weer SUPER. De kwaliteit en pasvorm zijn uitzonderlijk goed. Het blijft allemaal heel lang mooi. Ik heb niet voor niets een halve kast vol met Nicky Iris in Frankrijk.
Zeer mooie wikkeltop gekocht, precies en exact op maat gemaakt. Fijn contact tussendoor over de maatvoering. Snelle levering. Kortom top!!
Super vrouwelijke kleding die je op alle gelegenheden kunt dragen. Door het gebruik van stoffen uit de dans- en sportwereld - Kwalitatief hoogwaardig, kleurecht, kreukt- en transpireert niet, vaak wasbaar en droogt supersnel - kun je het vaak aan en is het ook uitstekend geschikt voor schoonheids- en kapsalons. Daarnaast blijven alle modellen door het vernuftige model mooi aangesloten waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt en iedereen het past!
Ben heel erg blij met mijn op maat gemaakte wikkeljurk en top. De pasvorm en stoffen zijn
Geweldige plek , en de mooiste dames kleding die wenst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid