facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijzijn Bergen op Zoom

Wijzijn Bergen op Zoom

Info

WijZijn helpt voorkomen dat mensen buiten de boot vallen door kwetsbaarheid op tijd te signaleren. Wij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden.

Geschiedenis

Doel
WijZijn helpt voorkomen dat mensen buiten de boot vallen door kwetsbaarheid op tijd te signaleren. Wij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. En we stimuleren mensen om zich in te zetten voor elkaar en voor de gemeenschap.

Voor iedereen
WijZijn gelooft dat ieder mens ooit hulp nodig kan hebben, maar ook dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Wie u ook bent, ook ú kunt gebruikmaken van onze diensten. Kosteloos en zonder verwijsbriefje. Onze werkwijze is oplossingsgericht. Altijd gericht op het versterken van uw krachten en zelfredzaamheid.

Wat we doen
Het aanbod van WijZijn is breed. U kunt bij ons terecht voor hulp, informatie en advies. Bijvoorbeeld individueel, in een groep of online. Net wat u prettig vindt. Ook organiseren we activiteiten in de buurt. Ontmoeting, ontspanning en educatie. We bieden welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen (blijven) wonen. En we ondersteunen mantelzorgers om het langer vol te houden. WijZijn draagt bij aan een veilige buurt waar u met plezier kunt wonen.

Altijd samen
Wij zijn er voor iedereen, maar wij zijn niets zonder u. Of u nu een buurtbewoner, cliënt, vrijwilliger, ervaringsdeskundige of professional bent: we doen het samen. Allemaal dragen we een steentje bij aan een leefbare samenleving. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Of wilt u iets doen voor of met de buurt? Ook dan kan WijZijn u ondersteunen.



"WijZijn Bergen op Zoom is een brede welzijnsorganisatie, bij u in de buurt. Wij zijn er voor iedereen: jong én oud, ongeacht sociale achtergrond of beperking. WijZijn werkt graag samen met u. Want samen krijgen we meer voor elkaar.Stel dat u…- het even niet meer ziet zitten- zich zorgen maakt over iemand- moeite hebt om rond te komen- iets voor een ander wilt betekenen- zelfstandig wilt blijven wonen- of gewoon mee wilt doen in de buurt...Kom dan naar WijZijn. Wij zijn er voor iedereen, dus ook voor u!Bekijk de locaties en spreekuurtijden op de website."
Adres: Jacob Obrechtlaan 5, 4611AP Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31164237056
Stad: Bergen op Zoom
Route: Jacob Obrechtlaan 5
Postcode: 4611AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: WijZijn Steenbergen, WijZijn Bergen op Zoom vacatures, WijZijn Roosendaal, WijZijn Traverse vacatures, Activiteiten WijZijn traverse groep nl, Inwonersondersteuning Bergen op Zoom, WijZijn vrijwilliger, Wij zijn Traverse stage
Recensies
Best wel leuk
Ze zijn aangedaan naar een melding/klacht onderzoek te toen naar privacy schending. Hierna kon ik hier niet meer terecht nadat medewerkers in een klein team aangedaan zijn. Mijn mening onbekwaam en onprofessioneel. Na dit te melden is het overgegaan naar klacht. Hierna en hiervoor is door deze verleners geen goede basis te bieden vanuit hun kant. Vandaar mijn slechte oordeel. Vanuit psyche mogen ze wel meer verwachten waartegen ze bestand zouden moeten zijn. Bekwaamheid en competenties scoren ze zeer laag naar mijn mening.
Bureaucratische organisatie maar dat ben ik gewend. AFWACHTEN WELK RESULTAAT VOOR HULP VAN WMO OPLEVERT.
Prima en vakkundige welzijnsorganisatie. Alleen op afspraak.
Perfect,nienke weet precies wat er van haar gevraagd wordt,is een zeer professionele mevrouw,bedankt voor de hulp,het gevraagde is binnen toppie gedaan
Wij gaan samen trouwen met elkaar debora verdult van Meeteren en Richard Martinus van Meeteren verdult houden van elkaar en gaan trouwen met elkaar in Indonesië trouwen met elkaar met haar familie erbij ze hebt immuun systeem ziekte we blijven bijelkaar wat met gebeurt is ze hebt me alles verteld wat er gebeurt is en alles moet binnen kamers blijven heb gezegd tegen me vrouw en vriendin en maat debora verdult van Meeteren doe aangifte bij politie dat zegt haar man Richard Martinus van Meeteren verdult we gaan al met elkaar om debora verdult van Meeteren en dat zegt haar man Richard Martinus van Meeteren sinds 2015 blijf bij haar zo zwaar bedreigd goede mensen die haar kennen en mij nu ook kennen zeggen dat tegen mij schandalig is dit waar ze werkt dit toe laten allemaal de familie is zeer op hoogte hoor het andere mensen sommige dan vanaf 2015 heerlijk met naar bed geweest ze hebt mij versierd ik niet haar ze hebt nooit over werk gehad zij houd en ik er niet van dat is werk en privé gescheiden we hebben een mooie relatie en ze leeft haar fam verteld aan me tot nu nog steeds relatie tussen ons debora verdult van Meeteren en dat zegt haar man Richard Martinus van Meeteren verdult ze hebt 2 keer ja geknikt heb haar gevraagd heb ik straat verbod en wil je met me trouwen ze hebt in kantoor 2 keer ja geknikt op het straatverbod Schiedam en wil je met mij trouwen ze 2 keer ja geknikt ja op het straat verbod en ja op mijn huwelijk aanzoek van mij van Richard Martinus van Meeteren verdult debora verdult van Meeteren hebt 2 keer ja geknikt op het straat verbod en huwelijk aanzoek stond in de deur opening van kantoor beneden mensen erbij in het kantoor voeg het haar debora verdult van Meeteren mooie Molukse vrouw geadopteerd door familie Verdult familie
Traverse en wij zijn Bergen op Zoom is dezelfde organisatie. Deze organisatie is laagdrempelig en voor veel dingen kan je er gratis terecht. Voor als je wil praten over dingen, maar ook als je advies of hulp nodig hebt bij je kinderen. Ze bieden van alles aan het jammere is dat het slecht te vinden is op de site en gemeente.
Sociale hulp verlenen aan mensen, wat verschillende problemen betreft. Een aardig team.
Ik ben goed geholpen jaren geleden. Echter is maatschappelijk werk niet of nauwelijks op de hoogte van gemeentelijke regelingen voor minima of mensen die financieel moeilijk zitten. Zo kan je bv telefoon/televisie/radio/internet abbo vergoed krijgen en kosten vervoer voor ziekte enzo door de gemeente en dat was 1 maatschappelijk werker nieuws wat ie nog niet wist. Dit is gewoon te vinden op de informatie sites voor minima. google eerste zoekresultaat Er zijn ook dingen zoals partnertoeslag en langdurigheids toeslag waar ik maatschappelijk werk nooit iets over heb horen zeggen. Dat zijn toch inkomsten die je als je moeilijk zit goed kan gebruiken. Beetje meer bijhouden dus die regelingen van de gemeente en staat dus ! :
Nou deze instelling zou een voorbeeld kunnen nemen van orionis in vlissingen Ik ga het u uitleggen net als isd uit bergen als je in zeeland een uitkering vraagt bij orionis walcheren krijgt je van de begleiding en sociale dienst 50 euro leefloon per week en voedsel pakket per week Maar hier in bergen als je niks hebt 8 weken wachten kan je huur niet betalen en verder bekijkt je het maar dat is toch niet normaal vershieten mensen dat ze domme dingen gaan doen om te overleven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid