facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijverkopenuwautowel

Wijverkopenuwautowel

Info

Onze zeer ervaren autoverkoopspecialisten bemiddelen actief tussen autobedrijven en particulieren met betrekking tot de in- en verkoop van auto's.



"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen"Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening.Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Adres: Twekkeler Es 42, 7542 SM Enschede
Telefoonnummer: 053-3031903
ln.lewotuawunepokrevjiw@laicos
Stad: Enschede
Route: Twekkeler Es 42
Postcode: 7542 SM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
De klantvriendelijkheid is goed en ze zijn erg vriendelijk. Verder was de ervaring niet zo best. Eerste koper kwam de afspraak helemaal niet na, die had geen geld. Tweede koper wil de auto niet meenemen voor afgesproken prijs. Zorg ervoor dat je de vragenlijst goed naloopt en verduidelijk termen als gebruikerssporen. De informatie voorziening naar de koper toe is blijkbaar niet voldoende. Koper gaf aan dat we te weinig foto’s van de buitenkant hadden. Gek dat dit pas na de koopovereenkomst werd aangegeven. Je voorkomt zeker geen gedoe aan de deur en bent als verkoper niet beschermd en hebt geen enkele garantie. De informatie is precies onduidelijk genoeg om ruimte te laten voor onderhandelen. Waar de koper dus ook zeker gebruik van maakt.
Zojuist een telefoontje gekregen van ene Rachid van WijVerkopenUwAutoWel. Heel aardige man en omdat mijn auto al best wel oud is, kreeg ik een aantal zeer bruikbare tips om het voertuig voor een goede prijs particulier verkocht te krijgen. Ze konden deze keer dus niets aan de klant verdienen, maar gaven toch zeer goede service en daarom 5 van 5 sterren ;-
Zeer snel en kundig geholpen. Ik verkocht als particulier een wat duurdere auto en was niet helemaal happy met marktplaats kopers ook niet aangaande betalingen . Tuurlijk zal je op marktplaats of andere platforms misschien net iets meer ophalen € , maar dat woog voor mij niet op tegen deze fijne, professionele en correcte afhandeling. Op deze manier dus een snelle en veilige manier van verkopen bewerkstelligt. Binnen 5 minuten gebeld, binnen paar uur verkocht voor nette prijs. Chapeau !
Goed eerlijk en snel. Ik was voordat de auto verkocht werd al verhuisd naar het buitenland en mijn buurman zou alles overdragen. Er ging even wat mis in de communicatie, er werd gevraagd naar het groene briefje verzekeringsbewijs maar er werd het groene pasje kentekenbewijs bedoeld, ondanks de miscommunicatie bleef Ruthger van wijverkopenuwautowel achter mijn broek en achter de broek van de verkoper aanzitten en is alles goed terecht gekomen! Ook toen alles recht gezet was, werd er meteen betaald en het afgesproken bedrag stond meteen op mijn account! Voor zekerheid van verkoop, een 100% aanrader!
Kaan was mijn contactpersoon en verkocht mijn relatief dure jonge Volvo V90 binnen 40 minuten voor het bedrag wat ik wilde hebben. Top! Eigenlijk niet te geloven, ik geloofde het ook niet. En ondanks mijn twijfel was het waar en precies volgens afspraak is mijn auto opgehaald. Zoek je een zakelijke commercieel wonder voor je bedrijf: denk aan Kaan!
Zeer slechte communicatie. Na aantal keer terug gebeld te zou worden niks vernomen . Afgesproken uiteindelijk dat ik de auto naar een koper toe zou brengen en eenmaal daar bleek dat volgens de koper turbo en versnellingsbak kapot zou zijn waar niks van klopt . Kreeg een tegenbod wat nergens op sloeg. Weer naar huis gegaan met auto en 50€ brandstof verknoeid waar ik ook niks van terug kreeg.
Helaas zeer slechte ervaring. Na een poging om erover te bellen geen contact terug gekregen. Dit grapje heeft mij 500 euro gekost en een vervelende ervaring. Onderstaande reactie is geen waarheid. Auto was rondom zeer netjes. Precies zoals op de foto's. Dat de kopende partij een lak dikte check ging doen kwam er uit dat de auto gespoten was. Maar wie weet of dit waar is en de juiste tool word gebruikt. Dit lijkt meer op een trucje om minder voor de auto te betalen.
Na een keurig bod te hebben ontvangen een afspraak gemaakt met de autohandelaar om de auto op te halen. De auto werd nagekeken. Vervolgens kreeg ik het vrijwaardingsbewijs meteen via de email en het afgesproken bedrag werd overmaakt. Hierna werd de auto meegenomen. Super geregeld allemaal totaal niet opdringerig.
Voor de tweede keer mijn auto verkocht via "Wij Verkopen Uw Auto Wel". Fijne service en klantvriendelijk! Gemaakt afspraken worden nagekomen. Zeker een bedrijf die ik overal kan aanraden.
Wij hebben onze auto aangeboden bij: “ik wil van mijn auto af” en alles was tiptop geregeld. Binnen een dag werd hij bij ons opgehaald en betaald. Helemaal fantastisch. Elizabeth Bos
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wijverkopenuwautowel.

Enschede adviseur autobranche

openingstijden, locatie, vervoer. Twekkeler Es 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wijverkopenuwautowel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wijverkopenuwautowel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wijverkopenuwautowel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoLeaseCenter AutoLeaseCenter 4 km Ik heb 3 jaar auto's geleased bij Autoleasecenter en ben altijd keurig geholpen. Het ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid