facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijster Ons Dorp

Wijster Ons Dorp

Info

Een pagina voor en door de inwoners uit Wijster. Dit is een platform waar alle activiteiten en informatie voor en door Wijster worden gedeeld.

Geschiedenis

Deze pagina is gemaakt met het doel om alle activiteiten, nieuwsberichten en andere mededelingen, die voor de inwoners van Wijster relevant zijn, te bundelen. Het is een platform voor alle Wijsternaren en anderen die er interesse in hebben. Via deze pagina kan iedere inwoner uit Wijster het hele dorp makkelijk en snel bereiken.

Op dit moment streven wij ernaar om van elke organisatie in Wijster een persoon als beheerder van de pagina te hebben zodat deze pagina als middel kan worden ingezet om het gehele dorp online te bereiken. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via de chat!

Adres: Meester Haddersstraat 31, 9418 PB Wijster
Stad: Wijster
Route: Meester Haddersstraat 31
Postcode: 9418 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Weidehoek de Weidehoek 0 meter Leuk gezellig ook voor feesten en partijen
De Weidehoek De Weidehoek 0 meter Leuk gezellig ook voor feesten en partijen
De Bakkershoeve De Bakkershoeve 188 meter Haflingerstal "De Bakkershoeve". Wij houden ons bezig met het fokken en beleren van ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid