facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijsneus voor hppe kids

Wijsneus voor hppe kids
"Family concept storeBaby, kids and presents"
Adres: Vismarkt 26 , Groningen 9711 KT, NL
Telefoonnummer: 050 311 2080
Stad: Groningen
Route: Vismarkt 26
Postcode: 9711 KT


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: wijsneus webshop, babywinkel groningen centrum, wijsneus groningen webshop, leuke kinderkleding winkels groningen, kinderkleding groningen, babykleding groningen, kinderwinkel groningen, wijsneus betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musjes Musjes 170 meter Helaas nog niet de mogelijkheid om in de winkel te komen. Wel al een paar online bes...
Recensies
Zeer goede service, lieve medewerkers, prachtig assortiment.
Fijne winkel, prachtige en niet onbelangrijk duurzame producten! Deze winkel is uniek in Groningen als het gaat om kinderkleding en kinder benodigdheden. En het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier graag!.
Leuke verzorgde winkel met leuk assortiment. Van kleding tot kadootjes, ik slaag er altijd, en mijn kids komen er graag ook niet onbelangrijk!
Mooie kinderkledingzaak, prijzen wel boven gemiddeld. Goeie kwaliteit, zeer vriendelijk en begaan personeel. Parkeren in parkeergarage.
Waardeloos, nadat we cadeaubonnen gekregen hadden op de verjaardag van de kleine kunnen deze niet meer ingeleverd worden. Er staat geen datum op de cadeaubonnen. De winkel zou zijn overgenomen. Als je het mij vraagt pure oplichting!
Fantastische winkel! Prachtige collectie kinderkleding, schooltassen, boeken, puzzels en woonspullen. Ook de inrichting van de winkel met veel licht hout is heel mooi. En ze helpen je er fantastisch!
Donderdag was ik bij jullie in de winkel. En heb ik een mooi tuinbroekje gekocht. Voor onze kleinzoon Olivier. Onze dochter was er enorm blij mee. En hij staat fantastisch. Ik had hem zelf nooit uitgezocht Maar op jullie advies maar meegenomen. Maar hij is super. Ik ben heel erg blij met deze leuke kinderwinkel in Groningen. Gr Jannie
Fantastische winkel. Vol met kleding, speelgoed en andere fijne dingen gemaakt van hoge kwaliteit. Het Maileg gedeelte is favoriet hier, en ik hoop dat ze snel meer van de collectie binnen krijgen!
Prachtige originele kleding en accessoires . De medewerkers zijn erg vriendelijk. Voor onze 4 kinderen de perfecte kinderwinkel.
Prachtige kinderkleding zaak. Favoriet in de stad Groningen. Altijd een bezoekje waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid