facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijsneus, kleinschalige gastouderopvang

Wijsneus, kleinschalige gastouderopvang

Info

Kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Waar veiligheid en plezier voorop staan.



"Welkom bij Gastouderopvang Het Groene Nest. Sophia is een natuurlijk, groene gastouder. Voor de leeftijd van 0t/m 12 jaar. Ook BSO.Zij leert je kinderen kennen en volgen in hun behoefte. Het natuurlijk ouderschap is haar goed bevallen bij haar eigen kinderen. Naast het dragen, heeft ze ook ervaringen in Baby/kinder gebaren en allergenen.Naast dieren is er ook een moestuin waarin zaaien, groeien en oogsten proeven de kinderen mogen helpen.Kijk voor meer info op de facebookpagina Gastouderopvang Het Groene Nest"
Adres:
Stad: Scheemda


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:00
Dinsdag: 06:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderopvang Oldambt Kinderopvang Oldambt 1 km Kinderopvang de Kaboutertjes bied flexibele kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaa...
Kinderopvang De Bosbengels Kinderopvang De Bosbengels 1 km Een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar in Scheemda.
Recensies
Na enig zoeken zijn we bij het Groene Nest gekomen voor de opvang van onze dochter. Wij zochten een opvang die aan zou sluiten bij onze opvoedingsgedachten en stijl. En het Groene Nest doet dit. Er wordt met ons meegedacht, alles gaat in overleg en er wordt aangesloten op de behoeften van onze dochter en van ons. Iedere keer weer vertrekken we met een gerust hart naar ons werk en worden we, op ons verzoek, gedurende de dag op de hoogte gehouden van de enorm gezellige dag die onze dochter heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid