facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijsen Logistics

Wijsen Logistics

Info

Wijsen Logistics
Slagmolen 1
6229PP Maastricht NL

Tel: +31 (0)43 604 96 00
Fax: +31 (0)43 363 57 50

Geschiedenis

Wijsen Logistics is een bloeiende onderneming met ruim veertig vaste werknemers.

Het bedrijf is in een halve eeuw uitgegroeid van lokaal vervoerder tot een internationaal opererend bedrijf met 42 moderne vrachtwagencombinaties. In vestigingsplaats Maastricht beschikt Wijsen bovendien over 5500 vierkante meter overdekte ruimte voor warehousing.

In een sterk concurrerende markt heeft Wijsen Logistics zich gespecialiseerd in transporten naar Zwitserland maar ook uitstekend thuis in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Scandinavië, Italië en Spanje.

Dagelijks zijn combinaties op weg om een lijndienst tussen de Benelux en Zwitserland te onderhouden. Op deze route wordt tevens voor diverse klanten gelost en geladen in de Elzas en Zuid-Duitsland (Schwarzwald).

De centrale ligging, de uitstekende aansluitingen op auto- en waterwegen en de directe nabijheid van twee internationale luchthavens geven Wijsen Logistics een grote actieradius. De planners zijn 24 uur per dag bereikbaar. Flexibiliteit, service en meedenken met de klant zijn de sleutelbegrippen in onze onderneming. Of het nu gaat om één enkel pakje of een complete lading van 24 ton.

Wijsen beschikt over een modern vrachtwagenpark. De nieuwe combinaties voldoen aan de laatste milieunormen wat betreft emissies en geluid. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een mobiele telefoon. Een aantal wagens beschikt over laadkleppen en dubbele laadvloeren zodat praktisch alle soorten goederen vervoerd kunnen worden. De chauffeurs zijn opgeleid om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Een speciaal opgeleide ADR-functionaris houdt een vinger aan de pols.

Een eigen werkplaats met APK faciliteiten garanderen een goed onderhoud van het materieel en een snelle reparatie van kleine mankementen; een geruststellende gedachte voor klanten die hun producten volgens afspraak en tijdig willen leveren. APK van zware bedrijfswagens kunnen wij ook voor derden aanbieden. Als ook reparatie van trekkende en getrokken voertuigen.


Adres: slagmolen 1, 6229 PP Maastricht
Telefoonnummer: +31 (0)43 604 96 00
Stad: Maastricht
Route: slagmolen 1
Postcode: 6229 PP



op zoek naar gerelateerd: Hobo Transport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GBM maastricht GBM maastricht 432 meter
Sterk Verhuizingen Sterk Verhuizingen 614 meter Fantastisch verlopen! Johan heeft onze verhuizing tot in de puntjes verzorgd. Onze sp...
Mondial Centrum verhuizingen Mondial Centrum verhuizingen 697 meter Top service en tijd voor de klant om afspraken te maken.
JP Rietdijk bv JP Rietdijk bv 789 meter Fijn bedrijf. Correcte behandeling. Niet duur!
Frank Geelen Transport B.V. Frank Geelen Transport B.V. 6 km Oplichterrssss
Steel Solutions B.V. Steel Solutions B.V. 7 km Opslag /distributie van coils staal en aluminium
Convoi Convoi 12 km Spannend bedrijf en gek op lekkere koffie.
Recensies
Goed geholpen en redelijk snel
Mooi bedrijf voor bedrijfswagens en internationaal vervoer. Altijd goed geholpen klasse service goede monteurs in dienst. 5 sterren. Grtjs vincent van dijk
Aardig en behulpzaam personeel. Vlotte afhandeling
Keurig geholpen met het laden.
Aardige mensen. En vlot geladen
Geweldig bedrijf
Vertaald door Google Goede logistieke dienstverlening. Origineel Dobre logistické služby.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid