facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnkoperij Okhuysen

Info

Wijnkoperij Okhuysen - sinds 1867 - kwaliteitswijnen direct van de wijnboer!

Geschiedenis

Okhuysen importeert pure domeinwijnen, rechtstreeks bij de producent gekocht. We leveren aan horeca (waaronder vele sterrenrestaurants en gespecialiseerde wijnbars), bedrijven en particuliere klanten. Ook zijn we hofleverancier.
Bestellen kan via de site, per mail of telefonisch en de wijnen kunnen dan de volgende dag al bij jou thuis zijn. In het gezellige centrum (Gierstraat 34) van Haarlem bevindt zich bovendien de Okhuysen wijnwinkel, waar je op je gemak kan rondkijken en je kan laten informeren door één van de vinologen aldaar. In de historische wijnkelders worden wijncursussen gegeven en kun je regelmatig terecht voor laagdrempelige proeverijen.

Adres: Küppersweg 19, 2031 EA Haarlem
Telefoonnummer: +31 (0)23 531 22 40
Stad: Haarlem
Route: Küppersweg 19
Postcode: 2031 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stokerij Klopman Stokerij Klopman 2 km Een bijzondere ervaring bij Stokerij Klopman. Benno, de eigenaar tevens bedenker en m...
Recensies
De perfecte wijnwinkel. Online bestellingen haal je hier af, maar de winkel in de Gierstraat is zeker een bezoek waard. Personeel in het magazijn is zeer zeer vriendelijk en vooral deskundig. De wijnen zijn absolute top, of je er nu 1 koopt van €5 of van 150, je zit er nooit is. Na verhuizing uit Haarlem diverse wijnwinkels in mijn nieuwe woonplaats geprobeerd maar nooit het niveau van Okhuysen gemerkt, zowel in service als qua wijnen. Rij dus nu graag een paar keer per jaar naar Haarlem voor een bezoek aan het magazijn.
Wij hebben wijn besteld als paticulier, 2 dagen zitten wachten op de bestelling, niet kunnen leveren, sorry, sorry, probleem ligt bij de vervoerder, ben twee dagen kwijt met wachten, de wijn is goed, maar wanneer de aflevering niet werkt, is alleen maar sorry niet goed genoeg. Jammer Okhuysen, uw bedrijf onwaardig!!
Ik bestel nu al zeker 15 jaar wijn via Okhuysen. In al die tijd nog nooit teleurgesteld. Geweldige wijnen die perfect beschreven staan in hun blad Vinee Vineuse. Levering aan huis. Kwaliteit in eigenlijk alles!
Uitstekende wijnhandel. Assortiment groot en uiteen lopend. Ook veel top wijnen. Snelle levering, service top.
Dit is het magazijn. Winkel zit in de Gierstraat. Kennis en kunde van medewerkers zeer hoog. Goede adviezen. Kwalitatief goede Franse wijnen.
Mooie wijnen en fijne mensen Heel prettig geholpen
Zo leuk, met zoveel wijn. Goed om eens iets anders te proberen.
Hier is de klant echt koning, Geweldige wijnen en dito advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid