facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnkoperij Luuc van Boort

Wijnkoperij Luuc van Boort

Info

Groot assortiment wijnen uit de hele wereld. Daarnaast verschillende proeflokalen. Portcollectie, Whiskylokaal etc.



"Mooi assortiment wijnen, verschillende wijnlokalen, portwijnen, whiskylokaal. Deskundig advies en fijne service"
Adres: Waterstraat 46, 5301AK Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418 512424
Stad: Zaltbommel
Route: Waterstraat 46
Postcode: 5301AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Boort Wijnbericht, Bij van Boort, Wijnbar Zaltbommel, Wijnproeverij Zaltbommel, Wijnproeverij Den Bosch
Recensies
Fantastische wijnwinkel met geweldig vriendelijke eigenaren en erg veel goede wijnen en goed advies. Komen er nu al een tijdje en altijd zeer tevreden. Prijs kwaliteit is uitzonderlijk!
Wat een Top zaak, zoveel lekkers, geweldige service. We kochten een flesje wijn om aan de kade op te drinken, kregen er 2 glazen en een wijnkoeler te leen bij. Hopelijk kunnen de supergezellige zaterdag wijnproeverijen volgend jaar weer plaatsvinden. 31-03-23: al jaren onze wijnwinkel, rijden/fietsen we graag zo' n 30 km voor. Mooi assortiment, gezellige mooie winkel, bevlogen gezellige gastheren/vrouw.
Bijzonder mooie plek. Zeker een bezoek waardig als je in de buurt bent. Ook als je niet in de buurt bent trouwens.
Klasse winkel! Leuke mensen zoals een echte wijnverkoper zijn wijn verkoopt! Weet exact welke soort wijn er bij welke persoon past, dus ook ideaal voor een geschenk e.d.
Prachtig pand. Entree is al geweldig. Authentieke details en chique inrichting. De dame des huizes vertelde ons de historie van het wijnhuis en heeft ons de achterliggende ruimtes met port, wijn, whiskey laten zien. Bijzonder vriendelijk en goede service. Echt een aanrader om hier flesje wijn te halen!!
Bijzonder goede wijnhandel met geweldige kennis van wijnen in huis en ook nog eens bijzonder gastvrije aardige mensen. De proeverijen zijn een feestje in een geweldige ambiance in het historische mooie pand! Kopen is gunnen en dat geldt zeker voor deze wijnkoperij!
Familiebedrijf dat zich in de authentieke waterpoort van Zaltbommel bevindt. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Ruime keuze van goede wijnen. Uitstekende service. Elke zaterdag inloopproevrij in hun wijnbar. Themaproeverijen. Op aanvraag organiseren ze ook privé proeverijen bij mensen thuis of in hun wijnbar. Een fijn bedrijf om naar toe te gaan waar de klant nog echt koning is.
Ontzettend leuke wijnbar. Mooie uitstraling en een gigantische selectie wijnen. De gastheer kon vol passie vertellen over allerhande soorten wijnen en ons zodoende een keus laten maken. Zelfs als je geen verstand van wijn hebt maar gewoon een goed glas wilt drinken, is dit een ideale plek om te bezoeken. Ik kom zeker vaker terug!
Leuke wijnproeverij met heerijke hapjes. Het was leuk om te zien dat babaganoush catering hier een kans krijgt om zich zelf te promoten. Ook een mooi pand van binnen om te bezichtigen!
Alsof je als kind in een snoepwinkel staat... jij geeft de omschrijving van de smaken die je lekker vindt, zij vinden altijd de perfecte wijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid