facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnklimaatkast.nl

Wijnklimaatkast.nl

Info

Wijnklimaatkast.nl is een webshop met een uitgebreid assortiment wijnbewaarkasten, wijnklimaatkasten en wijnaccessoires.

Geschiedenis

Bent u een echte wijnliefhebber? Een wijnklimaatkast is dan onmisbaar in uw interieur. Met een dergelijke wijnkoeler bewaart u wijn op de juiste temperatuur, of het nu gaat om rode of witte wijn. Bij Wijnklimaatkast.nl vindt u een ruim assortiment wijnklimaatkasten met één of twee zones.



"Omdat je eigenlijk niet meer zonder kan...Bij Wijnklimaatkast. nl vind je een groot assortiment premium wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten. Inbouw- , onderbouw of vrijstaand, net hoe jij jouw wijnkast wilt plaatsen.Bewaar rode, witte en champagne wijnen op de meest ideale manier en verfraai meteen je interieur.Combineer jouw wijnklimaatkast met een van onze vele wijnaccessoires en toebehoren. Vandaag vóór 16u besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €100,- 2 Jaar Fabrieksgarantie Efficiënte Klantenservice"
Adres: Lenteweg 11, 7532RV Enschede
Telefoonnummer: 074 - 760 10 11
Stad: Enschede
Route: Lenteweg 11
Postcode: 7532RV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wijnklimaatkast vrijstaand, Wijnklimaatkast klein, Wijnklimaatkast 2 zones, Wijnklimaatkast woonkamer, Wijnklimaatkast showroom, Wijnklimaatkast energielabel A, Wijnklimaatkast merken, Wijnklimaatkast Blokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wisa Enschede BV Wisa Enschede BV 83 meter Goede organisatie waarbij ik altijd netjes te woord wordt gestaan. Ze denken ook mee ...
SaniDutch SaniDutch 173 meter SaniDutch Super Service. Vriendelijke mensen Dave & Sevak, eerlijke prijzen, snel...
XXL Fotobehang XXL Fotobehang 401 meter Ik ben erg tevreden met het fotobehang van XXLFotobehang. Als eerst heb ik een ‘grung...
Jumbo Outlet Jumbo Outlet 451 meter Het product was binnen een maand kapot. Helaas bleek het product al meer dan 7 jaar o...
Onderhouders Onderhouders 557 meter Onderhoudsproducten voor uw vloer, muur, meubelen, metaal, kunststof en andere produc...
Import & groothandel Lili Import & groothandel Lili 575 meter Importeren nieuwst collectie Sieraden, sjaals en edelsteen sieraden uit China.
Wateronthardershop.nl Wateronthardershop.nl 647 meter Vorig jaar laten plaatsen, dat ging snel en heel vakkundig. Twee dagen geleden was ...
Blauw mode Blauw mode 776 meter Van de week kleding besteld voor mijn moeder. Super mooie artikelen en fijne pantalon...
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 817 meter
Damsouq Damsouq 1 km Ben zo blij met Damsouq, vriendelijke service en heerlijke natuurlijke producten uit ...
De Schuur De Schuur 1 km Geweldige stoffen collectie en vriendelijke bediening
Badorama Badorama 1 km Badorama Home Decoation
Koffiegilde Koffiegilde 1 km Importeur van Koffie, topping & cacao. Online verkoop van Koffie, thee etc...
Koepellampendiscounter Koepellampendiscounter 1 km Je wordt er goed geholpen,je kunt er ook voor alles terecht
Bomkampfietsen Bomkampfietsen 2 km Prima geholpen.
Goodtoys Nederland Goodtoys Nederland 2 km Ik ben op een hele super lieve professionele manier geholpen, waar ik heel dankbaar v...
Mirthebloem Mirthebloem 2 km Mirthe by STEF's flowers
Recensies
Levert erg snel zoals ze beloven , al het glaswerk heel goed verpakt en de artikelen zijn nóg mooier dan verwacht! Blij met jullie!
Snelle service, vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn erg blij met onze wijnklimaatkast en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf.
Op zich een prachtige klimaatkast om te zien. Echter na 1 jaar steeds sensor defecten en foutmeldingen nu 2 jaar in bezit. Gevolg: kast staat 30 minuten te razen, 10 minuten stil en dan begint ie weer. Het is ook niet echt een stille kast. Dat tegen de best hoge prijs, daarvoor mag je iets beters verwachten. Niet tevreden en raad dit product af. We hadden deze recensie ook gestuurd naar de site van wijnklimaatkast, maar die plaatsen natuurlijk alleen positieve recensies.
Verschrikkelijke service. Ik zou echt niemand aanraden hier te bestellen. Zulke kasten zijn niet goedkoop en vervolgens wordt de bestelling tot aan de eerste drempel geleverd... niet tot de drempel van de voordeur, nee tot de drempel beneden bij het appartementen complex, midden in de hal. Niemand kon er meer langs. Na wijnklimaatkast.nl op te bellen, kregen we alleen nog maar een slechter beeld van dit bedrijf. Niet meedenkend en onvriendelijk. Wij hebben de 137 kilo kast zelf maar naar boven moeten tillen. wat ons dus minimaal 3 uur heeft gekocht van onze dag Ze konden hem ook niet direct mee terug nemen, want nee service kennen ze hier niet.
Onwijs blij ben ik met mijn inbouw wijnklimaatkast! Hij past perfect in mijn IKEA keuken. Hij is muisstil en heel stijlvol. Daarnaast een topservice van Herbert! Toen er een fabrieksfoutje in de deur bleek te zitten, werd er gauw een nieuwe deur voor mij geregeld en door Herbert zelf geplaatst. Dikke, dikke pluim voor de wijnklimaatkast en de service! Dank!
Superservice, hadden bijna 2 jaar na aankoop probleempje met de koeling. Netjes thuis opgehaald en binnen 2 weken weer netjes gerepareerd thuis gebracht. En onder garantie zonder kosten! Zo hoort dat, dit mag ook wel eens gezegd worden!
Wanneer u op zoek bent naar een mooie wijnklimaatkast die niet in uw keuken of woonkamer geplaatst wordt dan is de klimaatkast premium voor 32 flessen zeker een aanrader. Wilt u het apparaat echter in uw leefruimte plaatsen dan raden wij deze klimaatkast af. Het apparaat slaat namelijk iedere tien minuten aan en produceert vervolgens 80 decibel voor de duur van tien minuten. Het geluid is zeer hinderlijk te noemen en bovendien kunnen geluiden vanaf 80 decibel schadelijk zijn al je er langere tijd aan blootgesteld wordt. Helaas staat dit echter niet genoemd bij de specificaties, enkel en alleen een aantal dB van 40. Wij hebben getracht tot een oplossing te komen met het bedrijf, helaas zonder gewenste uitkomst. Zij blijven bij het standpunt dat het apparaat niet defect is en het geluid bij dit type wijnklimaatkast hoort. Wegens het inbouwen van de wijnklimaatkast in onze keuken hebben wij het apparaat pas na 14 dagen getest, het termijn waarbinnen wij onze aankoop nog konden herroepen. Juridisch staat het bedrijf dus volledig in zijn recht. Op het gebied van klantvriendelijkheid krijgt dit bedrijf van ons echter een dikke onvoldoende. De uitdrukking ‘een kat in de zak kopen’ is in onze situatie op zijn plaats. € 650,- voor een klimaatkast die weliswaar prachtig is qua design maar nooit aanstaat is wat je met recht kan noemen een miskoop. Wij hadden gehoopt tot een oplossing te komen met de medewerkers van Wijnklimaatkast maar kennelijk vinden zij geld verdienen belangrijker dan een tevreden klant. Geen fijne ervaring rijker, wel een illusie armer.
Erg mooi product en ook nog een uitstekende service. Na twee jaar was er een probleem ontstaan. Er werd erg snel en adequaat gereageerd en het probleem was verrassend snel verholpen! Zeker aan te raden dus.
De zwarte inbouw wijnklimaatkast voor 48 flessen is een lust voor het oog in onze keuken. Hij is stil en was makkelijk te installeren. Zeer vriendelijke en snelle reactie/hulp bij het bestellen en bij vragen erna. Top!!
Goede service. Er zat geen omhangsetje bij om de deur naar de andere zijde te verplaatsen. Deze werd zonder enig tegenspraak kostenloos toegestuurd. Heel erg fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid