facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnisfijnbar BAZ

Wijnisfijnbar BAZ

Info

De enige echte wijnbar aan zee. Top wijnen met lekkere hapjes en goeie tunes uit de speakers. See you on the beach.



"Latin-American beach-bar"
Adres: Strandafgang de, Boulevard de Favauge 14, 2042 TV Zandvoort
Stad: Zandvoort
Route: Strandafgang de, Boulevard de Favauge 14
Postcode: 2042 TV


Recensies
Mooie locatie, correct personeel en goed eten. En dankzij de inrichting binnen en buiten krijg je snel het gevoel op vakantie te zijn. Wij komen graag terug.
We zaten hier in de zon na het werk. Erg persoonlijk qua bediening voelt het niet. Je besteld via een qr code en het word gebracht, verder lopen er een aantal mensen rond die nog bestellingen aannemen. De zitplaatsen zitten erg oncomfortabel en zijn loodzwaar om te verschuiven. We hebben spareribs gegeten welke best droog waren, en hiernaast misten we nog patat oid wat er niet bij zat. De smaak was oke, vandaar de 2 sterren. We wilden betalen om uiteindelijk weg te gaan, maar dit duurde langer dan dat je iets besteld. We hebben dit uiteindelijk dan ook aan minstens 4 personeelsleden gevraagd.
We hebben hier een BBQ gehad met 40 collega's van het werk. Leuke aparte ruimte voor ons gereserveerd. Prima eten voor de prijs die je ervoor betaalt per persoon. Wij hadden extra een hele gerookte zalm erbij dat was wel goed want het vlees was zo goed als op. Tip voor het bedrijf, voeg pesto of kruidenboter toe voor de broodjes. Nu hadden we alleen pure knoflook dip, waarvan men dacht dat het pesto was.
Lijkt helaas te bezwijken onder de drukte en het personeelstekort, zoals zo veel andere horecagelegenheden in en om Amsterdam. Service is traag en niet bepaald attent. Tapas blijven echter wel erg lekker en redelijk goed geprijsd, ook al lijkt hier ook krimpflatie zijn slag te slaan.
Fijne sfeer en de menukaart is geheel naar verwachting. Vriendelijk personeel en het eten was prima! Enige nadeel was dat honden binnen mogen en die besloot zich uit te schudden op onze geserveerde maaltijd. Beetje jammer, is iets om rekening mee te houden als je liever geen honden aan tafel hebt.
Heerlijke tapas en super goede cocktails! Leuke originele setting met snel en vriendelijk personeel. We hadden blijkbaar teveel betaald voor onze bestelling. De gastheer kwam ons in de stromende regen achterna rennen om ons dit te vertellen. Erg attent. Een aanrader!
Hele gezellige beach bar met lekkere muziek...Cubaanse stijl. Vriendelijk personeel en lekker eten. Jammer dat er bij bepaalde gerechten niet standaard frietjes oid wordt geserveerd. Er zat weinig vlees aan de spareribs maar waren wel erg lekker. Dit laatste gold trouwens voor alle hoofd/nagerechten die bij ons op tafel stonden. Alles smaakte goed.
Als Zandvoort locals onze vaste tapas bar, maar ik betwijfel voor hoelang nog. Na een half uur op m'n drankje wachten, en vervolgens zelf navragen waar m'n drankje blijft tehoren krijgen "ja deze hebben we niet meer" is niet echt wat ik versta onder acceptabele service. Ook deze strandtent gaat flink achteruit.
Leuke tent, eten valt beetje tegen zoutloos en smaakloos. Brood is erg vers! in coctails zit erg weinig alcohol in. Wel prijzig maar mag meer ingrediënten in!!
Fantastische ambiance, heerlijk eten en zeer snelle bediening. 3x per jaar organiseren zij ook Zandvoort Alive! Een feest om niet te missen…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid