facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhoeve Kunneman

Wijnhoeve Kunneman

Info

Wijnboer in Geesteren (Gld) Lid van de Achterhoekse Wijnbouwers. Wijnhoeve Kunneman gespecialiseerd in het organiseren van wijnproeverijen naar uw wens.

Geschiedenis

Bij Wijnhoeve Kunneman kunt u terecht voor een lekker wijntje, of neem een fles Achterhoekse wijn mee om cadeau te geven.

Maar dit is niet alles!
Boek een arrangement en laat u (en uw gezelschap) alles vertellen over de Achterhoekse wijnbouw tijdens een wandeling door de wijngaard en proef de verschillende wijnen van Wijnhoeve Kunneman.
Deze arrangementen zijn te combineren met verschillende activiteiten uit de omgeving. Denk aan een fietstocht of huifkar rit, of heerlijk dineren bij een plaatselijk restautant.
Het is natuurlijk ook mogelijk om aansluitend of vooraf aan een wijnproeverij te lunchen of barbecueën op de wijnhoeve, vraag naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie over de arrangementen en activiteiten, kijk op de site of stuur een mail en wij spreken vrijblijvend de mogelijkheden met u door!



"Wijnhoeve Kunneman is een Achterhoekse wijngaard van ca. 2 hectare. Bij ons op de wijnhoeve bent u van harte welkom om de wijngaard eens te bekijken en een flesje wijn te kopen.Onze wijngaardenier verteld u ook graag alles over de wijnbouw in deze regio tijdens een proeverij. U kunt ook komen genieten van nog meer lokale producten tijdens een High Wine. Alle arrangementen zijn op afspraak.Ook is onze sfeervolle zaal te boeken voor vergaderingen, feesten en partijen. Wij denken graag met u mee voor de invulling van uw dag."
Adres: Altena's dijk 5, 7274GN Geesteren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0636195991
Stad: Geesteren
Route: Altena's dijk 5
Postcode: 7274GN


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 18:00
Dinsdag: 11:30 - 18:00
Woensdag: 11:30 - 18:00
Donderdag: 11:30 - 18:00
Vrijdag: 11:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rode wijn uit Geesteren
Recensies
Vandaag vanuit de leuke camping de Hooiberg Wijnhoeve Kunneman bezocht. Echt een aanrader. Jan, bedankt voor de leuke, kundige en spontane uitleg over jullie Wijnhoeve. Lekkere wijnen geproefd en wensen je veel succes voor de toekomst ook alvast voor de volgende generatie. Christel & Martin
De Johanniter uit de achterhoek en asperges uit Limburg, match made in heaven
Wijnproeverij was leuk en gezellig. Alles werd goed uitgelegd.
Onze familiereünie hier gehouden, mooie zaal en aangename sfeer en fijne bediening
Super lekkere wijn ! En een hele fijne sfeer. Kom er graag.
Fijne mensen en lekkere wijn
Eens een keer iets ANDERS! Wijntje proeven. Tekst en uitleg. Leuk!
Bruiloftsfeest gehad hier super leuke locatie, met natuurlijk lekkere wijn
Mooie plek, moet de wijn nog testen. Ik heb ondertussen de wijn geproefd, de Regent, ik moet zeggen dat dit een uitstekende wijn is mijn complimenten voor de makers.
Mooie wijnhoeve. Heerlijke wijnproeverij gehad met goede uitleg van Jan. De feestzaal die erbij zit ziet er prachtig uit met mooie bar en nette toiletten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid