facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhandel Vivat

Wijnhandel Vivat

Info

Vindt bij Slijterij Vivat de lekkerste bieren, wijnen en likeuren.

Adres: De Huesmolen 62a, 1625 HZ Hoorn
Telefoonnummer: 0229-233222
Stad: Hoorn
Route: De Huesmolen 62a
Postcode: 1625 HZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 12:00 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Slijterij Hoorn Katwijk, Wijn Hoorn, Slijterij de Hoorn, T Fust Hoorn, Gall en Gall Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fust Wijn en Whisky speciaalzaak Fust Wijn en Whisky speciaalzaak 2 km Mooie winkel met veel keuze. Omdat ik niet het standaard biertje wilde gevraagd naar ...
Mitra Slijterij Bos Mitra Slijterij Bos 2 km Altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen. Top slijter!
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 3 km Er staan oudere dames personeel bij de zelfscan die het nodig vinden om te staan rod...
Recensies
Klantvriendelijkheid ver te zoeken mevrouw heb klaarblijkelijk geen zin meer erin. Zeer bot, 0 advies willen geven en vooral bijdehand in dr antwoorden. Als je dan toch zo een zaak runt met totaal geen zin om met klanten om te gaan waarom niet stoppen dan? Een tip voor de rest gun deze vrouw haar pensioen en ga naar een andere slijter.
De eigenaresse heeft erg veel verstand van alle producten in haar zaak. Goede prijs- kwaliteitverhouding De eigenaresse is erg vriendelijk en als je er eenmaal een keer geweest bent, herkent ze je ook als je later terugkomt of zwaait als je langsloopt. De 1-ster beoordelingen met: ‘onvriendelijke vrouw’ of iets in de trant snap ik dan ook zeker niet, dan ken je mevrouw nog niet goed, of was je zelf misschien ook niet de leukste klant. Extra: De honden zijn ook heeel erg lief, deze staansoms in een kamer naast de slijterij en zijn heel braaf, aanhankelijk en schoon.
Eigenaresse zal zeker kennis van zaken hebben. Maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Misschien wat positievere instelling proberen te ontwikkelen. Ventileerde ongevraagd haar mening over van alles. Niet mijn mening. Zal er niet snel terug komen. Jammer, op zich een leuke zaak!
Ik vind de eigenaresse ook bot en kortaf. Als je om advies vraagt dan verwacht ik meer dan “dit is een erg goede fles”. Ze kan niks extra’s vertellen over de smaak en zit je echt aan te kijken “val me niet lastig en koop”. Ik kom hier daarom alleen als het toevallig zo uit komt. In de binnenstad heb je zoveel betere slijterijen met verstand van zaken en leuk en gastvrij personeel.
Top winkel! Eigenares heeft een sterk karakter, er zit meer inhoud in deze vrouw als je het gesprek aangaat. Heeft heel veel kennis over haar producten. heeft mij heel goed geholpen. OldSchool maar cool!
Slechte klantvriendelijkheid van de eigenaresse. Als niet-wijnkenner vraag je om advies en deze dame gaf totaal geen advies. Het enige wat ze zei "neem deze fles wijn maar mee"...pff..wat moet je hiermee als zogenaamde advies. Ik kom hier nooit meer terug!
Eerste indruk zegt niks heb ik geleerd. Aardige eigenaresse. Ze heeft zeker kennis. En heeft mij ook weer wat geleerd over suikervrije dranken. En heb een lekker drankje gevonden.
Zeer behulpzaam. Toen ik vertelde dat bij ons twee konijntjes waren overleden kreeg ik meteen een tweepersoons wijn kist mee om ze in te begraven, en mocht die niet betalen. Verder lekkere wijnen voor elk wat wils.
Geweldig wijnassortiment. De eigenaresse heeft er veel verstand van. Prijzen zijn conform, maat sommige aanbiedingen erg aantrekkelijk geprijsd!
Zeer botte medewerkster in de winkel, ik kom hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid