facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhandel Van Iersel

Wijnhandel Van Iersel

Info

Wijnhandel Van Iersel levert sinds 1928 kwaliteitswijnen.
Als één van de laatste wijnhandelaren in Nederland voeden we in eigen kelders nog rode wijnen op!

Geschiedenis

Al sinds 1928 worden door Wijnhandel Van Iersel B.V. wijnen opgevoed in eikenvaten. Het is een specialiteit geworden. Door de membraanfunctie van het hout ontstaat er een wisselwerking tussen zuurstof en wijn (micro-oxidatie), waardoor de koppige tannines van de jonge wijn op traditionele wijze worden meer afgebroken. Onze bottelingen krijgen hierdoor een uniek karakter en worden steeds meer gewaardeerd.



"Sinds 1928 is ons familiebedrijf al bezig in de wijn. We importeren wijnen vanuit de klassieke wijnlanden maar ook de 'nieuwe' wijnwereld is vertegenwoordigd.Uniek is het opvoeden van rode wijnen op eiken houten vaten bij ons in Waspik. Een ambacht dat in Nederland nauwelijks nog gebeurt. En daar zijn we trots op.In onze vooroorlogse kelders hebben we ruim 100.000 wijnflessen opgeslagen liggen. De moeite waard om eens te komen kijken."
Adres: kerkstraat 2, 5165 CG Waspik
Telefoonnummer: 0416311331
Stad: Waspik
Route: kerkstraat 2
Postcode: 5165 CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snels Slagerij, Catering & Traiteur Snels Slagerij, Catering & Traiteur 35 meter Slagerij Snels is vernieuwd. Kom kennis maken met de vertrouwde kwaliteit van Snels i...
Waspik Ondernemend Actief Waspik Ondernemend Actief 43 meter Deze pagina is voor alle ondernemers in Waspik om hun bedrijf en hun activiteiten ond...
Pand 62 Pand 62 54 meter Pand 62 begon met verkoop via internet maar is vanaf 3-04-2019 een echte winkel, geve...
Bakkerij Verschuren Bakkerij Verschuren 233 meter De tweede en derde generatie van Bakkerij Verschure op de vertrouwde locatie in Waspi...
Vertonsurton Vertonsurton 359 meter De kleurrijke trendy online webshop voor zusterhorloges
Bakkerij Bakkerij "Apart" 369 meter
Recensies
de tandpasta bijt niet, heel flauw, wel wijn dus >:0=====Q<
Afgelopen zomer zijn 90 jarig bestaan gevierd.... Need i say more!
Een wijnhandel - familie die al generaties lang met passie en kennis mooie wijnen verkoopt en zelf bottelt . De historische kelder is te bezoeken tijdens een wijnproeverij en is een bezienswaardigheid op zich.
Bij wijnhandel van Iersel zijn ze echt expert in wijnen, ze zijn klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar. Het wijnabonnement is ook een aanrader. Heel verzorgd en met alle informatie wordt het pakket bij je afgeleverd. Top!
hallo sappige smikkelbeertjes, marco borsato komt jullie halen!!
Zeer hartelijk zijn we ontvangen en rond geleid door de wijnkelders. En dat terwijl we alleen maar voor een fles sherry kwamen. Wil je met familie, vrienden of collega's wat leuks dan? Dan is Wijnhandel van Iersel een goede aanrader.
top smikkelkaas maar is duur en sommige smerig. BROODJE PAKPAO BROODJE WARM VLEES met smikkelpoes
Wat een lieve en begripvolle mensen, met kennis van zaken en met meerdere mogelijkheden. Snelle reactie op e-mail, met echt een hart voor de zaak.
Inlopen gedaan voor het Sint Crispijn brouwcafè. Perfect geholpen, goede uitleg, nette prijs. Prachtig bedrijf.
Geweldig mooie wijnen. Advies op maat gegeven door fantastische mensen. Een heerlijk familiebedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid