facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhandel LA Gironde

Wijnhandel LA Gironde

Info

Wijn en whisky

Geschiedenis

La Gironde. Een wereld in wijn

Goede wijn, zo luidt het gezegde, behoeft geen krans. Maar als je al een halve eeuw met veel plezier de prachtigste wijnen van eigenaar ziet wisselen, mag je jezelf als wijnspecialist best een pluimpje geven. In alle bescheidenheid, vanzelfsprekend.

Sinds 1959 geniet La Gironde het vertrouwen van wijnkenners en wijnliefhebbers uit Rotterdam en verre omstreken. Het geheim van dit langdurig succes ligt besloten in de passie die we delen met onze klanten. De passie voor mooie wijnen.

Die bevlogenheid kunt u met eigen ogen aflezen aan onze zorgvuldig samengestelde collecties. Ten eerste zoeken we in ons assortiment wijnen, champagnes en port voortdurend naar de juiste balans. Zowel in de breedte als in de diepte. Ten tweede laten we ons gidsen door onze filosofie: harmonie in oorsprong, ambacht en karakter. Iedere fles die we aanbieden is, zogezegd, ‘hand picked’.

La Gironde onderhoudt al decennialang uitstekende persoonlijke relaties met gerenommeerde wijnhuizen uit heel Europa. We kennen hun aanbod door en door. Daarnaast exploreren we met groeiend enthousiasme de nieuwe wijnwereld: Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland. Dat levert vaak een rijke oogst aan avontuurlijke wijnen op, die we enthousiast delen met onze klanten.

U merkt: over wijn kunnen we uren praten. Maar wijn moet je natuurlijk gewoon proeven. Daartoe bieden we u graag alle gelegenheid. Zowel voor particulieren als voor zakelijke relaties organiseert La Gironde met regelmaat proeverijen en onderhoudende workshops, waarin we u in een sfeervolle ambiance ‘wegwijs in wijn’ maken. Wilt u uw wijnkennis naar een nog hoger niveau brengen? Denk dan eens aan onze professionele wijnopleiding.

Een exclusieve proeverij is natuurlijk een prachtig en origineel relatiegeschenk. Maar ook als u uw relaties een mooie wijn cadeau wilt doen, kunnen we u uitstekend adviseren. En hebt u al eens gedacht aan uw ‘eigen’ wijn? La Gironde kan wijn voorzien van een exclusief private label.

Of u nu een wijn zoekt als begeleider van een bijzonder diner of als geschenk voor een waardevolle relatie: La Gironde is uw adres. La Gironde importeert wijn, verkoopt wijn en maakt zelfs wijn. Wijn is onze professie en onze passie. Wijn is onze wereld. En het is een wereld die we graag met u delen.

Ramon van Zee

Adres: Van Beethovensingel 36 , Rotterdam 3055 JK, NL
Telefoonnummer: 010 418 9208
ln.ednorigal@lekniw
Stad: Rotterdam
Route: Van Beethovensingel 36
Postcode: 3055 JK



op zoek naar gerelateerd: wijnimport, slijterij rotterdam centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grapedistrict Grapedistrict 704 meter Fijne zaak met kundig personeel welke een nuchter en eerlijk advies geeft. Geen "...
Wine Bar Mendoza Wine Bar Mendoza 749 meter Bij binnenkomst duurde het lang voordat men kwam om de bestelling op te nemen . Perso...
Chateautjes Chateautjes 4 km Bijzonder wijnen en Simone is een tof wijffie. Dank voor de Portugese wijn en olijfol...
De Kralingse Wijnspecialist De Kralingse Wijnspecialist 4 km Top wijnen meegekregen voor ons diner van cook like a chef,. Gezellige en enthousiast...
Kade 87 Kade 87 4 km Via Social Deal bij Kade 87 wezen eten. Leuke zaak, attente bediening en vooral lekke...
Odile Hemmen Wijnen & Spiritualiën Odile Hemmen Wijnen & Spiritualiën 6 km Op zoek naar een spaanse wijn die mijn vrouw tijdens de vakantie gedronken had. Gegev...
Wijnhandel Peeters Wijnhandel Peeters 6 km Op zoek naar een speciale gin kwamen we bij deze winkel/webshop terecht. We kozen voo...
TerroirWijn TerroirWijn 7 km Nieuwe eigenaar, nieuw enthousiasme. Tom is jong, heeft enorm veel kennis in huis en ...
Recensies
Altijd een uitgebreid assortiment aan wijnen om uit te kiezen, ...en met goed advies heb je altijd de juiste! Heerlijk. NB de huiswijn is heel prettig en drinkbaar.
Geweldige service en advies!
Veel keus en een fijne en persoonlijke uitleg! Echt een aanrader als je even de tijd neemt om een mooi wijntje te kopen!
Vertaald door Google Uitstekende service! Origineel Atendimento excelente!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid