facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhandel Appeldoorn

Wijnhandel Appeldoorn

Info

Gestart in 1897 met de verkoop van bronwater, voorziet de vierde generatie Appeldoorn nog steeds vele tevreden klanten van huiswijn en andere dranken!

Geschiedenis

Meer dan honderd-en-twintig jaar geleden startte Aart Arnoldus Appeldoorn aan de Brugweg in Velp met een bescheiden wijnhandel. Tot en met de dag van vandaag zijn de kelders aan de Brugweg 15 nog steeds in gebruik. Boven de grond waan je jezelf in een schatkamer vol wijn en attributen uit lang vervlogen tijden. Juist in deze sfeervolle ruimtes worden proeverijen georganiseerd, informatief, onderhoudend en altijd geheel op maat. De jaarlijks druk bezochte wijncursus vormt hierbij een van de hoogtepunten.
Gestoeld op de eeuwenoude ervaring selecteert de vierde generatie Appeldoorn zelf haar wijnen en gedistilleerd. Het vaste team van zes gepassioneerde full timers bezoekt regelmatig beurzen, châteaux en producenten in wijngebieden overal ter wereld.

Met het uitgebreide assortiment van meer 1000 soorten wijn kan Wijnhandel Appeldoorn zowel de zakelijke markt als de particuliere fijnproever uitstekend van dienst zijn. In de betere Gelderse horeca vind je dan ook steevast wijnen terug op de wijnkaart, geleverd door Wijnhandel Appeldoorn. Alle grote merken en belangrijke huizen binnen drankenland worden vertegenwoordigd. In 2014 werd het bedrijf uitgeroepen tot beste slijterij van Nederland.

Wijnhandel Appeldoorn staat voor de perfecte wijnkaart, fijn gedistilleerd, relatiegeschenken, eigen import, keldertaxatie, proeverijen, wijncursussen en het opslaan en laten rijpen van wijn voor haar relaties. Wijnhandel Appeldoorn is er voor u.



"Een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende dranken en een plafond vol chiffons dat kenmerkt Wijnhandel Appeldoorn. De spuitwaterflessen behoren tot de verzameling van pa Appeldoorn, die de wijnhandel in 1967 van zijn vader overnam. De fraaie wijnhandel aan de Emmastraat bestaat dit jaar 125 jaar!"
Adres: Emmastraat 27 A, Velp
Telefoonnummer: 026 364 6873
Stad: Velp
Route: Emmastraat 27 A


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wijnhandel Arnhem, Wijnhandel Apeldoorn, Wijnproeverij Velp, Wijnhandel Velp inloggen, Slijterij Velp, Wijncursus Velp, Wijn handelaar, Wijn Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gall & Gall Bos in Velp Gall & Gall Bos in Velp 158 meter Fijne mensen, ze zijn altijd bereid om je te helpen als je door de bomen het bos niet...
Vinos i Cavas Vinos i Cavas 302 meter Vinos i Cavas is gespecialiseerd in de directe import van Spaanse wijnen en cavas uit...
Sauter Wijnen Velp Sauter Wijnen Velp 357 meter Vriendelijke service. Goed advies. Prachtige wijnen.
Recensies
Vorige week een Armagnac besteld.Netjes verpakt en de volgende dag in Limburg,België geleverd.Ik kan alleen maar zeggen ´bedankt´ voor de topservice.
Vriendelijke mensen, passie voor het werk en enorm veel kennis. Naast de geweldige wijnen hebben ze ook nog eens een mooi aanbod van gedistileerd! Ben je in Velp bezoek dan eens de gezellige Emmastraat en sla Appeldoorn niet over
Dit is een fantastische wijnhandel. Ze importeren zelf, iedereen in de winkel weet echt waar hij het over heeft. Vanaf 7 euro verslaan ze moeiteloos iedere supermarkt of landelijke keten in prijs/ kwaliteit. En dan ook nog aardig en service gericht. De whisky mag er ook zijn trouwens.
Zoals gewoonlijk weer super fijn geholpen, deze mensen verkopen hun geweldige wijnen met enorm veel passie.
Op een vrijdagavond zat ik bij de Ruif op de Posbank te genieten van een Cabernet Merlot van het het merk Revalation. Bij navraag bleek die door Appeldoorn te worden geleverd. Dat was fijn want daar wonen we ongeveer 200 meter vanaf. Veel keuze, prettige mensen.
Leuke winkel met bijzonder goede service en advies. Fantastisch assortiment met daaronder veel bijzondere en oude lees dure, meestal niet mijn smaak maar voor andere liefhebbers blijkbaar heel waardevol wijnen, maar vooral ook heel veel betaalbare wijnen uit alle windstreken. Voor 7 tot 8 euro is er een enorme keus aan heerlijke bijzondere wijnen van topkwaliteit, zoals de Negroamaro del Salento, een echte allemansvriend met warme tinten en veel smaak, geschikt voor alle gelegenheden en gerechten, of de Prunus uit Portugal, of La Cour des Dames uit de Pays d'Oc, een heerlijke chardonnay. In de online winkel is veel informatie te vinden over de wijnen en zijn producenten: informatief, helder en overzichtelijk. Wij printen een pdf van onze favoriete wijnen zodat wij die info altijd paraat hebben. Kortom: een super winkel!, online en fysiek in hartje Velp, met een apart een sfeervol proeflokaal elders in het dorp.
Top personeel en prima betaalbare lekkere wijnen
Vanmorgen bij Appeldoorn in Velp als volslagen leek binnengestapt voor een goede whiskey om cadeau te doen. Wat een keuze, enthousiasme en vakmanschap! Hier straalt de liefde voor het vak én klantgerichtheid van af. Een bezoek meer dan waard; je kijkt je ogen uit! Neem de tijd, want voor je weet neemt de 4e generatie Appeldoorn je door z'n enthousiasme mee door de hele winkel! Geen gedram naar de duurste, maar gewoon een fles die past bij de wensen en de gelegenheid! Top adres!
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben veel productkennis. Ze denken goed met je mee als je op zoek bent naar een aparte whisky waar Appeldoorn een geweldig goed assortiment van heeft. Bezoekje aan deze winkel is dan ook een aanrader.
Zeer deskundig klantvriendelijk personeel dat zowel op toegankelijke als zeer gedetailleerde wijze over de wijnen weet te vertellen. Erg brede selectie, voor elke prijscategorie een mooi assortiment. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid