facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhalen

Wijnhalen

Info

Middels deze pagina houden wij u op de hoogte van de activiteiten, aanbiedingen en nieuwtjes omtrent www.wijnhalen.nl.

Geschiedenis

En dan sta je voor het wijnschap in de winkel en denk je… “Waar nu te beginnen…!!??”.

De keuze en het aanbod van wijn lijkt tegenwoordig onuitputtelijk. Klinkende namen, fraai gestylde flessen en dito etiketten, Nieuwe wereld, Oude wereld…
Het wijntje op het terras op dat zonovergoten pleintje in Zuid-Frankrijk was heerlijk, maar hoe heette die nu ook alweer?
Begin er maar eens aan… En ja… dat zal je ook letterlijk moeten gaan doen!

Een proeverij is een uitgelezen kans je smaakpupillen kennis te laten maken met hetgeen jij lekker of juist niet lekker vindt.
Het is een gezellige en smakelijke manier om jouw eigen smaak te (her)ontdekken, en meer te weten te komen over de wondere wijnwereld. Je komt zo in aanraking met verschillende druivensoorten, die weer in een verschillend terroir zijn ontsproten.

Zo kom je langzaam tot de essentie van het drinken van wijn… Het genieten…



"Wijnhalen, Stationsstraat 28 Oisterwijk - al 10 jaar een begrip in Oisterwijk, geleid wordt door Patrick van Hal. Wij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke voorkeuren, om zo de best passende wijn voor u te vinden. Bij Wijnhalen koopt u niet alleen wijn, u beleeft het ook! Wij willen u laten meegenieten van onze passie en met zorg geselecteerde kwaliteitswijnen van over de gehele wereld."
Adres: Kerkstraat 3, 5061 EG Oisterwijk
Telefoonnummer: +31 6 28 944 694
Stad: Oisterwijk
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 5061 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Fabriekspad Oisterwijk Jumbo Fabriekspad Oisterwijk 140 meter Vind meestal een jumbo een fijne winkel. Maar deze vestiging heeft veel jong personee...
De Oliebollen Bakkers De Oliebollen Bakkers 490 meter Wij zijn de OliebollenBakkers van Oisterwijk! Ook dit jaar gaan we tussen Kerst en Ou...
Whiskybus Whiskybus 2 km Whiskyproeverij op locatie, Bedrijfsfeesten, Bedrijfsborrel, Evenementen, Workshop, N...
Recensies
Wat een fantastische gastvrijheid! Uitermate deskundig en super attent altijd! In tegenstelling wat ene Joep?? Hier beweert kan ik me absoluut niks in zijn review vinden. Wellicht een dubbele agenda? Na vele bezoeken kan ik niks anders dan uitermate lovend over de ontvangst en behandeling zijn.
Prachtige zaak, met prachtige wijnen. Ik kom nergens liever en word nergens beter geholpen!! Toppers, bedankt weer!
Zeer onbeschoft te woord gestaan. Op een simpele vraag over een uitstaande bestelling, geplaatst drie weken geleden, kreeg ik een bot antwoord: ik ben te druk en als u het geld terug wilt hoor ik het wel ! Klantvriendelijkheid kent de heer van Hal niet!
Net twee flessen Papale gekocht, heerlijk! Goed en kundig advies met een grote glimlach! Tot de volgende keer!
Prima advies over heerlijke wijnen, gezellige huislijke sfeer en een perfecte service. Thuis bezorgen nooit een probleem en een groot assortiment voor elke smaak en beurs.
Super leuke winkel voor mooie wijnen.
Superservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid