facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijngilde Midden Holland

Wijngilde Midden Holland

Info

Het wijngilde Midden Holland is een vereniging van wijnliefhebbers zonder commercieel belang.

Geschiedenis

Het Nederlands Wijngilde Midden Holland is een enthousiaste club wijnliefhebbers die maandelijks bij elkaar komt in Reeuwijk (ZH) om van wijnen te genieten. Interesse? Kom gerust een keer mee proeven!



"Met onze winkel in Bodegastijl bieden wij onze gasten mooie wijnen, heerlijke delicatessen, passie en een goed advies. Het assortiment van ’t Reeuwijks Wijnhuis bestaat uit wijnen uit verschillende landen met een Spaans geörienteerde basis. Naast de wijnen treft u ook speciaalbieren, onder andere uit de streek, en een uitgebreid assortiment gedistilleerd."
Adres: Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk
Telefoonnummer: 06 53 724 686
Stad: Reeuwijk
Route: Dunantlaan 1
Postcode: 2811 CA


Recensies
Super goede wijnzaak, ik word altijd heel goed geholpen en ze hebben naast hele lekkere wijnen ook een heel compleet assortiment, met allemaal lekkere drankjes. Ook kun je heerlijk op het terras zitten. Echt een prettige winkel.
Goede wijnzaak. Maar afschuwelijk en onvriendelijk onbeschoft personeel wat daar werkt kom er nooit meer. Een vrouw waarschijnlijk de eigenaresse gaf mij een grote mond aan de telefoon en hing zo op walgelijk.
toevalliger wijs hiet beland. lekker spaans bier mahoo.vriendelijke mensen die hier ook zeer naar hun zin hadden echt eem onstresszaak
Geweldige zaak kan je goed terecht voor wat je zoekt
Zojuist risotto met gamba's gegeten. Begeleid met Sciulun, van Franco Conterno. Voortreffelijk bereid. Heerlijk briesje in de zon. Maar onder de parasol. Attente bediening door RobertJan.
Super winkel mooie wijnen , heerlijke gin en veel kennis over de producten . Aanrader ook de bar en terras zijn top goeie sfeer en heerlijke hapjes
Mooie zaak met bovenal een leuk en gezellig wijn "proeflokaal" ernaast. Ook geschikt voor whisky proeven
Goede wijnen te vinden! Vriendelijk en goed opgeleid personeel! Zij kunne je zeker helpen bij een goede keuze.
Lekker gegeten! Vietnamese avond, met heerlijke wijn uit de Limoux. Gezellige atmosfeer.
Prima slijterij met mooie wijnen. Ook ideaal voor cadeaus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid