facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijngaard Saalhof

Wijngaard Saalhof

Info

Wijngaard Saalhof

Geschiedenis

Op het stuk land welke is omgeven door zeer hoge elzenhagen zijn in 2006 de oude fruitbomen gerooid en is het eerste stuk wijngaard aangeplant. Met de inmiddels vier soorten, totaal 6000 stokken, proberen we ieder jaar voor een goede oogst te zorgen met als doel er een mooie wijn van te maken.

Het landhuis, een ontwerp van Jan Rebel uit Laren, is gerestaureerd en ingericht als bed and breakfast geheel in dertiger jaren stijl van de architect. De oude wijnschuur ook uit 1920 is gerenoveerd en wordt gebruikt als informatiecentrum en proeflokaal.

De compleet ingerichte vakantiewoningen die midden in de wijngaard staan zijn geschikt voor een weekend of weekje weg in een Franse ambiance.
In combinatie met een arrangement is het mogelijk om te genieten van heerlijk eten in ons restaurant midden in de wijngaard. Maak kennis met chef-kok Ben en zijn liefde voor het vak.

Gedurende het jaar stellen wij ook arrangementen samen als thema-avonden en proeverijen, altijd in combinatie met een glas Saalhof wijn. We kunnen het arrangement ook volledig aanpassen op uw wensen.
Wognum ligt zeer centraal voor de vele uitstapjes in de regio en is maar drie kwartier van de Randstad.

Adres:
Telefoonnummer: 0229 572487
Stad: Wognum



op zoek naar gerelateerd: Lunchen in wijngaard, Saalhof Menu, Saalhof restaurant, Rest Saalhof Wognum, Wijngaard Alkmaar, Wijnproeverij Medemblik, Wijngaard Nederland overnachten, Activiteiten Wognum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saalig Saalig 0 meter Het kerstdiner 2022 was erg goed. De bediening was gastvrij en erg plezierig. Het was...
Cafe Stam Cafe Stam 880 meter Lekkere saté schotel gehad met het biertje van het moment. Afligem wit van de tap. Da...
Recensies
Aardige mensen. Met de camper naar de camperplek betekend door bomen rijden en krassen op je ramen. Helaas is de prijs vrij fors voor het gebodene. Wel goede wijn.
Best lekker gegeten en smakelijke wijnen van eigen bodem. Leuke uitleg gekregen over het familiebedrijf en hoe de wijn geproduceerd wordt. Het eten was wel wat weinig.
Weekje verbleven, leuke locatie, mooie huisjes, goede service. Mooie uitvalsbasis voor de hele omgeving, met fiets of auto. Lekker rustig, niet massaal. Kamers een ster minder door bv geen afwasmachine, weinig stopcontacten. Maar handwas gaat ook prima. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.Kamers: 4/5
Top wijnen. En verkrijgbaar bij Mitra Bouman in Hoogkarspel
Wij hebben ons feest gegeven op deze mooie locatie. Wij en onze gasten werden hartelijk welkom geheten door onze gastvrouw Cèline. Ons arrangement met o.a. een rondleiding, waarin Ada vertelde, over hoe ze hun heerlijke wijnen maakten. De Walking Diner is een mooi concept. Na iedere gang, kun je van plaats wisselen, wat een ongedwongen sfeer gaf, waarin de gasten weer even bij kunnen praten. Het diner was voortreffelijk, erg lekker en mooi opgediend. Compliment voor Ben, onze kok. De bediening was Top. Klantvriendelijk en persoonlijke aandacht. Ze wilden het de gasten naar hun zin maken. Wij kijken met genoegen terug op een fantastisch mooi feest. Dirk en Trudy Rus.
Lokatie met een mooi verhaal. Heerlijk geslapen in B&B. Lekker ontbijt. Aardige en betrokken mensen. Knusse kamer met goed bed en uitzicht over de wijngaard. Beloopbaarheid van de buurt: Loopafstand van Wognum, café Stam. Centrum Wognum kan ook, maar is iets verder. Bijzondere details: Logeren in een wijngaard.
Wat is het leuk om mensen zo vol met passie en liefde de wijngaard en het restaurant te zien runnen. Wij hebben een geweldige tijd gehad met de gastvrije en aardige familie Loos. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!Kamers: 5/5
Heerlijk gegeten met lekkere wijnen uit eigen wijngaard. Zeker een aanrader!Service: 4/5
Top lokaties, lekker gegeten, fijne wijnen van eigen hollandse westfrieze wognese grond. Leuke rond leiding en uitleg over de druiven....aardig makkelijk contact liggend personeel. Mooie inrichting, kindvriendelijk en mee denkend. Kortom westfrieze nuchterheid en gezelligheid....jet
Vriendelijke ontvangst goede camperplekken, uitleg over het bedrijf en de biologische manier van werken en prima wijn, en de druivenkas als social space mogen gebruiken wat wil een mens nog meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid