facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijngaard Adebaer

Wijngaard Adebaer

Geschiedenis

Ons verhaal

Al jaren sluimerde bij ons het idee om een eigen wijngaard te bezitten. Gewoon hier in Nederland en niet in Italië, Spanje of Frankrijk. We hadden met grote interesse al diverse artikelen gelezen in tijdschriften en kranten over wijngaarden in Nederland en wisten dus dat het mogelijk was om goede wijnen te kunnen maken van druiven die zijn geteeld in Nederland.

In 2009 kregen we een stuk grond tot onze beschikking in het mooie Twentse Geesteren en daarmee kregen we de kans om onze grote droom waar te maken.

Vol enthousiasme en na veel bezoeken aan andere wijngaarden en het verzamelen van zoveel mogelijk informatie die ons van nut kon zijn, zijn we in 2010 begonnen met de aanleg van onze wijngaard in dit prachtige stukje van Twente. Aangezien we geen commercieel doel hebben, gaf ons dit de vrijheid om onze wijngaard anders aan te leggen dan normaal het geval zou zijn. Door deze eigenzinnige aanleg van de wijngaard is een wijngaard ontstaan met prachtige doorkijkjes met een zeer rustgevend karakter.



"Wijngaard De Wolfshaar is in 2019 opgericht. Wij produceren op duurzame wijze en vol trots mooie kwaliteitswijnen van Twentse bodem."
Adres: Bothofweg 1, 7678 SN Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546340811
Stad: Geesteren
Route: Bothofweg 1
Postcode: 7678 SN


Recensies
Smaakt super!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid