facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnenwereld.nl

Wijnenwereld.nl

Info

Wijnenwereld 'n wereld vol genot!

Geschiedenis

Op onze website vindt u meer dan 900 wijnen, die door heel Nederland worden verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke wijn en deze niet in ons assortiment aantreffen, neem dan gerust contact op.

Wijnenwereld.nl 'n Wereld vol Genot!



"Snel, gemakkelijk en veilig online wijn kopen? Kom naar onze website voor ons actuele aanbod. Meer dan 900 wijnen online! U kunt ook ons afhaalmagazijn bezoeken op Dorpsweg 26 te Sommelsdijk."
Adres: Dorpsweg 26, 3245 VC Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187482455
Stad: Sommelsdijk
Route: Dorpsweg 26
Postcode: 3245 VC



op zoek naar gerelateerd: Wijnwereld Nederland, Wijnenwereld kortingscode, Wijnkopen, Wijn bestellen per fles, Wereldwijn, Peitz wijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwerij Solaes Brouwerij Solaes 477 meter Super. Je even neerparkeren in de jaren 70 en genieten van top biertjes. Als echte Be...
Recensies
In verband met een verjaardagscadeau zocht ik een specifieke sherry. Bij Wijnenwereld.nl waren deze te koop, dus ik heb meteen drie flessen besteld. De levering was al een paar dagen later - en op tijd voor de verjaardag. Ik ben daarom erg tevreden over de service, snelheid en medewerking van Wijnenwereld.nl !!
Mooie wijnen leuk meedenken van personeel en leuke adviezen
Eigenlijk een groothandel maar ook voor particulier verkoop prima toegankelijk. Aardige maar vooral kundige eigenaar. Bijzondere entree met direct zicht op de wijnkelder.
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam & snel. Jij zoekt, zij vinden. De voorstellen die ze doen zijn altijd matchend met wat ik zoek.
Recent 1 doosje Chateau Saint Robert besteld. Helaas was tijdens transport een fles gesneuveld. Enkele dagen later de zending alsnog ontvangen. Het telefonisch contact om het bezorgadres af te stemmen was vriendelijk en klantgericht. Vragen worden goed beantwoord!
Groot assortiment! Leuke wijnproeverij gehad!!
Vriendelijk en behulpzaam personeel of je nou een particulier bent die een flesje koopt of je bent een zakelijk iemand bent iedereen is welkom
Top service en een breed assortiment. Altijd de perfecte wijn die bij u past!
Uitstekende service! Voor elke prijs goede kwaliteit wijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid