facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnen zaag en kloof service

Wijnen zaag en kloof service

Info

Wijnen zaag en kloof service verzorgt voor U het op lengte zagen van uw hout, en het hout wordt gekloofd. Dit alles op de door U aangewezen locatie.

Geschiedenis

Zoals iedereen weet is het op lengte zagen en het kloven van het kachelhout een zware klus. Er wordt dan ook vaak gezegd aan het hout kun je je twee keer warmen. De machinale kluif machines hebben wel wat verlichting gebracht maar ook dit blijft nog een tijdrovende klus.

Wij kunnen U nu helpen met onze zaag/kloof machine. Wij kunnen bij U op locatie (mits voldoende ruimte) het hout op lengte komen zagen en meteen kloven, dit kan ook in het bos. U hoeft alleen maar te zorgen voor het hout. Wij kunnen hout verwerken tot een diameter van 30 cm. Ook moeilijk te kloven hout is voor ons geen probleem.

Mocht U geen of te weinig ruimte hebben dan is het ook mogelijk om het hout naar ons te brengen en het hier te zagen en te kloven. U kunt het hout dan in de door U gewenste box of aanhanger doen en dan weer mee naar huis nemen.

Adres: Leeuwerik 9, 5993 PZ Maasbree
Telefoonnummer: 06-20587333
Stad: Maasbree
Route: Leeuwerik 9
Postcode: 5993 PZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid