facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijn bij Robijn

Wijn bij Robijn

Info

Wijn bij Robijn is een wijnbar op wielen. Wij schenken in stijl van uit onze Peugeot D3A.

Geschiedenis

Wijn bij Robijn is een wijntruck met stijl. Wij schenken op iedere locatie, terwijl u onze Peugeot D3A kunt bewonderen. Daarbij serveren wij ook heerlijke hapjes uit het vuistje. Wij tuffen het land door om iedereen mee te laten genieten van het mooiste dat er is “Wijn&Food” !

Ook kunt u ons inhuren bij een event, bruiloft, borrel en of bedrijfsfeest dit kan samen met onze Foodtruck “Appeltje Hy’tje” wij tuffen het land door om dit moois met iedereen te delen.



"Wijn bij Robijn is een wijntruck met stijl. Terwijl u onze Peugeot D3A of Citroën Hy kunt bewonderen laten wij u genieten van al het lekkers dat wij vanuit onze vintage wagen toveren. Voor iedere bijzondere gelegenheid tuffen wij het land door om bij u op locatie de juiste wijnen en hapjes te serveren.Onze truck is ook te huur zonder personeel. Bekijk de mogelijkheden op onze website."
Adres: Reinette 14, 2771PE Boskoop
Telefoonnummer: 0652283487
Stad: Boskoop
Route: Reinette 14
Postcode: 2771PE



op zoek naar gerelateerd: Appeltje Hytje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafe Midden Boskoop Sportcafe Midden Boskoop 2 km Mooie locatie... geweldige banen en goede bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid