facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijksteunpunt De Schout

Wijksteunpunt De Schout

Info

De Schout is een wijksteunpunt in Hardenberg. Het doel is het faciliteren van ontmoeting tussen ouderen doormiddel van allerlei activiteiten.

Geschiedenis

Van harte welkom in Wijksteunpunt De Schout. De Schout wordt u aangeboden door de organisatie Saxenburgh Groep en is gelegen in woonwijk De Marslanden in Hardenberg. Het wijksteunpunt is gevestigd in woon-zorgcomplex Schoutenhof II, aan Schoutenhof 27. Het is een ontmoetingsplaats voor de bewoners van het woon-zorgcomplex maar ook voor de buurtbewoners van de omliggende woonwijken. In dit wijksteunpunt kunt u onder andere een heerlijk hapje eten en mee doen aan allerlei leuke activiteiten.

Samen zijn
Iedereen vindt het fijn om samen te zijn. Een mooie gelegenheid daarvoor is het eten. Samen de maaltijd gebruiken is in veel huishoudens een vast moment van elkaar ontmoeten. Als u alleen bent, is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarom biedt wijksteunpunt De Schout u de gezelligheid om samen met elkaar een heerlijke te maaltijd gebruiken.

Daarnaast organiseren wij allerlei leuk activiteiten die u als ouderen onder elkaar kunt doen maar ook gezellig met kinderen of kleinkinderen. Wij doen onze uiterste best u een gezellig moment van samenzijn te bezorgen.

Contactgegevens
Wijksteunpunt De Schout ~ Schoutenhof 27 ~ 7773 CC Hardenberg

T. (0523) 745087 (gastvrouw of gastheer)
E. [email protected]
W.www.sxb.nl

Adres: Schoutenhof 27, 7773 CC Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-745087
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Schoutenhof 27
Postcode: 7773 CC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open MRI Nederland Open MRI Nederland 2 km Echt een aanrader als je last hebt van claustrofobie. Of niet tegen kleine ruimtes ku...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid