facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijkcentrum PoGo

Wijkcentrum PoGo

Info

Wij zijn een gezellig buurthuis aan de rand van de Haarwijk in Gorinchem. Het gebouw heeft een heel breed scala aan mogelijkheden.

Geschiedenis

Wijkcentrum PoGo is een nieuw initiatief van Podium Gorcum, ontstaan uit enerzijds de kaders welke de gemeente aan Stichting Podium Gorcum heeft gegeven met betrekking tot het beheer en de exploitatie van het voormalige pand “de Haarhorst” en anderzijds de groeiende vraag van wijkbewoners om een plek te hebben waar men met elkaar genieten van spel, zang, muziek en tal van andere activiteiten. PoGo is er voor iedereen, ongeacht herkomst, sociale klasse en leeftijd. PoGo is dagelijks geopend en er is altijd een beheerder aanwezig die u te woord kan staan bij vragen.

Naast de buurthuis functie herbergt PoGo 4 muziek oefenruimten voor bands en solo gebruik welke verhuurd worden. ( zie www.podiumgorcum.nl) Ook voor vergaderingen van uw vereniging, workshops of ander soortige activiteiten bieden wij een oplossing. Zo beschikt podium Gorcum over 3 les -of vergaderruimten en kan de concertzaal (concertzaal m.u.v. de weekenden) gehuurd worden voor workshops, trainingen en danslessen.

De stichting Podium Gorcum bestaat uit een kernteam en een bestuur. Het kernteam heeft de dagelijkse leiding en stuurt de vrijwilligers aan. Het stichtingsbestuur functioneert meer ‘op afstand’, neemt besluiten en is o.a. verantwoordelijk voor de financiën.

Stichting Podium Gorcum heeft een sociaal verdienmodel, opgesteld vanuit het principe van maatschappelijke participatie, het ontwikkelen van eigen ondernemerschap en het vergroten van de programmatische en financiële basis. Dit laatste wordt gedaan door het verhuren van ruimtes, het programmeren van concerten van uit een lopend genre en het verwerven van nieuwe projecten en initiatieven.

Vier keer per jaar gaat er een bewonersoverleg worden georganiseerd. Tijdens het bewonersoverleg wordt o.a. de invulling van het buurthuis besproken en geëvalueerd. Sluit het programma nog aan op de behoeften van de Haarwijk en of Stalkaarsen, iedereen in de buurt is welkom om deel te nemen aan dit bewonersoverleg. Wil je deelnemen of heb je ideeën over de invulling van het buurthuis? Schrijf dan een e-mail naar [email protected], dan houden we je op de hoogte van het eerstvolgende overleg. Dagelijkse suggesties en opmerkingen kunnen gemeld worden aan de beheerder of ingediend worden per mail naar [email protected].

Beheerderteam PoGo:

Peter Staal ma-vr aanwezig van 08:00 – 16:00 uur

Teunis Bout ma-vr aanwezig van 16:00 – 24:00 uur

Zaterdag en zondag is een van beide beheerders aanwezig.



Vertrouwenscontactpersoon (VCP):

Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor bijvoorbeeld vrijwilligers, vakkrachten en bezoekers met een klacht of een vraag. Zij bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen eventueel door naar geschikte hulp.

(Voorlopige) Vertrouwenscontactpersoon Buurthuis PoGo:

Birgitte Staal (voorzitter) [email protected]

Openingstijden:

Ma – Wo : 09:00 – 00:00 uur

Do – Vr : 09:00 – 01:00 uur

Zaterdag : 11:00 – 01:00 uur

Zondag : 11:00 – 00:00 uur

Tijdens concert avonden sluiten wij om 02:00 uur.

Adres: Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem
Telefoonnummer: +31183899411
Stad: Gorinchem
Route: Grote Haarsekade 120
Postcode: 4205 VL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:45
Dinsdag: 09:00 - 23:45
Woensdag: 09:00 - 23:45
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Luisterpost De Luisterpost 2 km Grote ruimte. Geschikt voor feesten. Helaas is het pand slecht onderhouden door de ge...
KIKK recreatie KIKK recreatie 2 km KIKK - recreatie
VVEM VVEM 2 km De VVEM is de brancheorganisatie voor de evenementenmarkt. Organisatoren, locaties en...
Stichting Dapper Kind Stichting Dapper Kind 10 km Het DapperDagboek, een beloning en bewaarsysteem voor álle dappere zieke kinderen die...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid