facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijk in beweging Breda

Wijk in beweging Breda

Info

Al sinds jaar en dag zijn Honkbal & Softbal Club JEKA en Voetbalvereniging PCP gevestigd in de wijken Brabantpark en Heusdenhout. We ervaren daarbij beiden de uitdagingen die bij een diverse samenleving komen kijken.



"In 1979 is onze fysiotherapie praktijk gestart aan de terheijdenseweg. In 2018 zijn we na 39 jaar verhuisd naar de industriekade in de Belcrum. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als expertisecentrum voor diverse klachten van het houding en bewegingsapparaat. Wij bieden diverse geregistreerde specialismen binnen onze praktijk die maken dat er een aantoonbare diepgang zit in onze diagnostiek en behandeling. Wij zijn trots op onze bovengemiddelde tevredenheidsbeoordelingen en behandelindex die toont dat we efficiënter werken dan de gemiddelde praktijk. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en laten dat jaarlijks onafhankelijk keuren volgens 'ISO zorg en welzijn' certificering."
Adres: Langveld 6, 4817 GH Breda
Stad: Breda
Route: Langveld 6
Postcode: 4817 GH


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00
Woensdag: 18:00 - 21:00
Donderdag: 18:00 - 21:00
Vrijdag: 18:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Breda sportief, Sportcoach Breda, Sportbedrijven Breda, Gratis sporten Breda, Sport in Breda, Www actiefinbreda nl, Www actiefinbreda nl 60plus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4-Skills Soccer Academy 4-Skills Soccer Academy 2 km 4-skills Soccer Academy haar doel is om een trainingsomgeving te creëren waarbij elk ...
Supenfun Supenfun 4 km Kinderfeest arrangement geboekt. Echt heel erg leuk. Instructeurs zijn vriendelijk, g...
De Tien van 't Aogje De Tien van 't Aogje 5 km Heel leuk café/restaurant op een leuk marktpleintje in Breda. Van buitenaf zoet het e...
Recensies
Een fysiotherapiepraktijk waar je terecht kan voor meerdere disciplines post-covid-19 behandeling, bekkenbodemtherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, etc.. Zeer ervaren, kundig en gedreven therapeuten.
Heerlijk weer een uurtje gesport altijd onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.Zo voorkom je blessures en dat je oefeningen verkeerd aanleert. Gelijk een abonnement genomen.
Kalk in mijn schoudergewricht is dankzij shockwave therapie gecombineerd met dagelijkse oefeningen aan het verdwijnen. Geen operatie meer nodig!
Een zeer goede en professionele praktijk. De kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen is top! Al vele fysiotherapeuten bezocht maar voor mij is Monné bij uitstek de beste!
Helaas aanhoudende rugklachten waardoor ik er met regelmaat kom. Gelukkig kan ik snel terecht en ben ik vaak snel weer van mijn klachten af.
Door Joost behandelt aan een stijve nek. Al met 5 behandelingen van de nekpijn verholpen.
Zeer kundige en vriendelijke fysiotherapeuten. Ik ben enorm goed geholpen!
Loop er al jaren, super tevreden met de behandelingen.
Super tevreden met de behandelingen, friendelijk sfer!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid