facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wigwam Wereld Slagharen

Adres: 3 Knappersveldweg, 7776 PA Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31523683000
Stad: Slagharen
Route: 3 Knappersveldweg
Postcode: 7776 PA



op zoek naar gerelateerd: Tipi tent Slagharen review, Wigwam Slagharen verwarming, Slagharen Wigwam plattegrond, Slagharen camping, Slagharen Overnachten, Slagharen attracties, Mijn Slagharen, Slagharen huisje
Recensies
Fijne accommodatie, heel basic, maar dat vinden wij prima en voldoende voor een weekend Prima privé sanitair, kort bij het pretpark, bij lekker weer een leuke waterspeeltuin ernaast. Op zaterdagavond bingo, goed georganiseerd, alleen de sleutelafgifte zou beter georganiseerd kunnen
De verwarming in onze wigwam was echt goed, er zaten 2 grote warmte lampen. De douche was meer voor kinderen gemaakt want deze hing aan de muur, en kon je dus niet instellen op je lichaam, maar er is een groot zwembad in het attractiepark, de bedden waren goed, maar wel wat hard. En ja, het is rumoerig maar het is gewoon een camping idee. Hoewel het na 22:30 uur bijna geruisloos was. Maar het is een prima plek om een broodje te eten in de middagpauze van attractiepark Slagharen, de koelkast en kookplaat waren prima. Qua gevoel zit het tussen een vouwwagen en een glamping tent in. Wij hebben ons wel vermaakt.
2 nachten verbleven in de wigwam tent. Wat een onwijs leuke ervaring 1 groot tipitentenkamp. De tenten staan dicht op elkaar maar dat is niet storend. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook heel fijn het eigen badkamertje. De bedden zijn ook echt prima de bedden op de grond zijn wat klein voor 2 volwassenen. En er komt veel koude lucht van de grond af. Dit verhelp je wel door evt een slaapzak ertussen te leggen. De tenten ruiken wel erg muf de ventilatierollen omhoog doen helpt al heel veel. De negatieve reacties begrijp ik niet goed. Je hebt in een tent nou eenmaal mieren en het is basic. Het zwembadje erbij is ook super leuk. De supermarkt is niet ver lopen en heeft alles wat je nodig hebt. Enige wat we misten was een extra bergruimte 2 plankjes onder de tv is niet voldoende voor 4 personen. Wij komen hier zeker weten nog een keer terug. Voor kinderen is het 1 groot feest.
Wij genieten hier volop met onze kids. Mooi weer , leuk park en zwembad. En enthousiast en lief personeel!
Prachtige en unieke overnachtingsplaats! Wij hadden alleen wat pech met luidruchtige buren die tot 2u 's nachts buiten muziek maken en hard praten. De tentzeilen dempen geen geluid, maar desondanks hadden we een fantastisch verblijf!
Prima vertoeven. Het had wel een betere opfrisbeurt mogen hebben maar was gewoon echt campinglife idee. Miste alleen een waterkoker/koffieapparaat maar snap ook wel waarom die er niet in zat. Een hoofdbord bij het middelste bed had geen kwaad gekund ivm zoek raken van de kussen. Leuke paar dagen gehad.
Leuk als je eens in een tent wil slapen die je niet wil zelf opzetten en toch wat meer comfort wil hebben. Maar het is en blijft kamperen. Om je te wassen en een pieske of een kakske te doen, moet je naar buiten, maar 't is bij manier van spreken net aan je deur.
Prima tenten met verwarming. Staan wel dicht op elkaar maar lekker dichtbij het attractiepark, fijn voor de kinderen.
Leuke ervaring om in een wigwam te slapen. Elke wigwam heeft een eigen verwarmde wc en douche hokje. De wigwam zelf is ook goed te verwarmen. Overal worden goed de anderhalve meter maatregelen nageleefd. Ook is er nu nog een leuk animatie programma. Oa kidsclub 2 x per dag, lampionnen optocht, speurtocht, kinderdisco en een online bingo.
Zeer leuke manier om een vakantie te beleven. Basis uitrusting in de tent, maar meer hadden we niet nodig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid