facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiggerts

Adres: Bolwerk 6 , Zeewolde 3895 BX, NL
Stad: Zeewolde
Route: Bolwerk 6
Postcode: 3895 BX



op zoek naar gerelateerd: Wasstraat Hilversum kerkelanden, Carwash Zeewolde, Autowasstraat Hilversum, Carwash Soest, Oostergracht 25 Soest, Wasboxen Hilversum, Wasstraat Harderwijk, Carwash Amersfoort
Recensies
Er mag niet eens radio aan zetten en eigenaar langs komt en vertelde omdat ik zeg dat mag niet radio aan zetten ware los plek voor auto wassen
Alles wat je nodig hebt om je auto volledig schoon te maken. In de wasboxen kan je contactloos betalen en zelfs 2 stofzuigers zijn hiermee uitgerust. Daarnaast is er ook nog een matten wasser beschikbaar.
Vijf euro voor 5 muntjes betalen en er vervolgens achterkomen dat de mattenreinigingsautomaat alleen euro's accepteert en die muntjes dus nutteloos zijn. Neigt naar oplichting.
Groot aantal wasboxen, recent uitgebreid met extra wasboxen, op zaterdag waren de boxen vaak vol. De Happy hour is 's ochtends en 's avonds. Helaas alleen in de winter warm waswater, terwijl dit ook erg prettig is in de overige jaargetijden, vooral 's zomers met de insecten. Ook jammer dat de banden niet meer gratis opgepompt kunnen worden. 2 van de nieuwe wasboxen hebben de optie voor bodemwassen, handige extra! Voor de regelmatige klanten hebben ze nu ook de optie voor een eigen waspas die minimaal 10% extra korting geeft.
Prima wasstraat. Even lekker een korte workout en de auto is weer schoon. Ook stofzuigen, bandjes op pompen en matten schoonmaken kan hier met gemak. Voor 10 euro kan je overal bij en kan je de auto van binnen en buiten weer schoon maken.
Deze hogedruk boxen zijn de beste boxen van Zeewolde. Er staat genoeg druk op en degene die zijn auto niet ermee schoon krijg heeft duidelijk te lang gewacht. Acryl lak of de oude synthetisch lak het word weer piekfijn schoon. Gebruik gelijk de super stofzuiger erbij en je bolide steelt de show.
Mooie locatie, auto wordt goed schoon. Veel poetsmogelijkheden
Prijzig voor de uitgebreide pakketten, maar je auto wordt er lekker schoon van. En er is ook een budget programma voor een prijs waar een doe het zelf wasserij bijna niet tegenop kan en hier is stofzuigen na wassen gratis
Als je opschiet voor weinig geld je auto weer mooi schoon. Dan is het 's morgens vroeg en 's avonds na een bepaalde tijd zelfs half geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid