facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wigbolt

Wigbolt

Info

Cocktails drinken @cocktailbar Wigbolt in Haarlem, klassiekers en eigen creaties. Ook beschikbaar voor cocktailworkshops, borrels en proeverijen.



"Fan van cocktails of mooie dranken zoals, whiskey, rum, jenever, tequila, mezcal, vodka, pisco of iets anders lekkers? Kom eens langs voor een cocktail!Wij verzorgen ook cocktailworkshops, bedrijfsborrels en trainingen."
Adres: Smedestraat 41, 2011RE Haarlem
Telefoonnummer: +31232025970
Stad: Haarlem
Route: Smedestraat 41
Postcode: 2011RE



op zoek naar gerelateerd: bar number 5 haarlem, cocktail workshop haarlem, haarlem mule, cocktailbar, bar haarlem, xo haarlem
Recensies
Leuke menukaart in samenwerking met het Frans hals museum. En naast de menukaart is elke andere cocktail ook te bestellen. Veel kennis bij het personeel leuk dat ze meedenken!
Hebben een half uur gewacht om iets te bestellen, maar er kwam niemand. 'We komen zo', maar hebben ze nog steeds niet gezien. Zonde, we wilden een aantal cocktails bestellen.
Fijne medewerkers die denken aan je jas die op de grond sleept en m weg hangen voor je, die gelijk aan komen met n glaasje water én heerlijke cocktails serveren! Fijne toko dit!
Vriendelijke mensen en overheerlijke cocktails! Erg aan te raden :
Cocktail workshop gedaan met een vrijgezellenfeest!! Was echt heel goed. Heerlijke cocktails en het gaat hier echt over kwaliteit. Je leert echt hoe je een geweldige Cocktail kan maken. Aanrader!
Heerlijke met zorg gemaakte coctails! Kom zeker terug!
Zo'n leuk knus en gezellig barretje. Gezellige en spontane medewerkers en natuurlijk overheerlijke cocktails. Zeker een aanrader!!
Super leuke cocktailworkshop gedaan met vriendinnen. Goede kwaliteit dranken, veel vrijheid en leuke begeleiding door spontaan barpersoneel. Wij zouden er zo weer heen gaan!
Top plek! Fijn personeel en een relaxte sfeer. Klassiek getrainde cocktail mannen met een mooie cocktail kaart.
Heel gezellig, vriendelijke bediening, heerlijke bitterballen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wigbolt. Smedestraat 41 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wigbolt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wigbolt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wigbolt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid