facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WiFi Midden Nederland

WiFi Midden Nederland
"Uitstekende Wi-Fi verbinding voor zakelijk en particulier WiFi Midden Nederland.Heeft u problemen met uw internetverbinding? Een lage snelheid of een slecht bereik? Schakel WiFi Midden Nederland in voor advies en hulp bij een uitstekende Wi-Fi verbinding.Ook voor de apparaten die u aansluit op u Wi-Fi verbinding; de computer, laptop, tablet , printer of telefoon"
Adres: Pastoor Woltersweg 1, 6871HK Renkum
Telefoonnummer: 0317844142
Stad: Renkum
Route: Pastoor Woltersweg 1
Postcode: 6871HK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PC-Score Renkum BV PC-Score Renkum BV 546 meter Deze maand veel problemen met het Microsoft abonnement. Alles geblokkeerd en niet mee...
Recensies
Super blij met de service de service van Wifi Midden NL! We wonen in een grote boerderij en hij heeft door ons hele huis een stabiel en goed werkend netwerk aangelegd. Tevens alle slimme apparaten erop aangesloten. Anton is professioneel, redelijk en komt niet met CowBoy prijzen aan.
Eindelijk hebben wij actie ondernomen om ons internet binnenshuis en het bijgebouw in orde te krijgen. Met WiFi midden Nederland hebben wij een zeer betrouwbaar bedrijf gevonden. Anton reageerde direct op ons mailtje en heeft in een halve dag alles aangelegd en geïnstalleerd. Alles werkt top!
In een halve dag een perfect functionerende netwerk aangelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid